Zell am See

Skiferie i Zell am See

Se hoteller og priser

Destinationsfakta
Byens højde:
756 m
Højeste skiløb:
3029 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
138 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
57
Storekabinelifter:
4
Kabinelifte:
7
Stolelifte:
17
T-lifter:
27
Liftkap. pr. time:
79844
Pistefakta
58 km
49 km
31 km
3029 m (Top) 756 m (By)

Snegaranti og stemning

Fantastisk skiløb, et hav af aktiviteter, byliv, naturens skønhed og gæstfrihed. Det er ikke uden grund, at Zell am See er en yderst populær destination for skiferien hos både børn og voksne såvel som hos erfarne og nybegyndere.

Eventyrlig placering

Pisterne er velpræparerede, og med sin smukke placering ved den store Zell-sø er området perfekt for langrendsski. De fleste af vores hoteller ligger i gå afstand til gondolbanen Areitbahn, som forbinder hele området med Schmittenhöhe. Og så ligger den store Kitzsteinhorn-gletcher lige om hjørnet og sikrer sne hele sæsonen. Med andre ord er du garanteret fantastiske forhold på din skitur.

Skiløbet i Zell am See

Tag gondolbanen op og start blidt på Areit, som også er tumleplads for skiskolen. Med gondolbanen kan I også komme op til et af Østrigs ældste skiområder, Europa Sport Region. En tur på den store Kitzsteinhorn-gletcher kombinerer skiløbet med eventyrlige naturoplevelser, og skibussen kører direkte fra Zell am See/Schüttdorf til gletsjer-banerne i Kaprun. Med sine 138 km. pister og 200 km. langrend har Zell am See noget at byde på for alle niveauer.

Byerne Schüttdorf, Kaprun og Zell am See

Her finder I alle bylivets muligheder med shopping, restauranter og barer. I Schüttdorf er tempoet mere dæmpet end i Zell am See og mere familieegnet med gode hoteller, restauranter med rimelige priser og østrigsk hygge. En skiferie til Zell am See byder på meget andet end "bare" skiløb.

Bliv bare bjergtaget i Kaprun og gletsjerområdet Kitzsteinhorn, der ligger tæt på Zell am See i Salzburgerland. Her venter masser af fantastiske sneoplevelser og skiture for alle – uanset om du er nybegynder på skiskolen, lettere trænet på de røde pister eller adrenalinjæger i den friske puddersne i højderne.
 
Det snedækkede landskab i Kaprun er i sig selv en storslået oplevelse. Helt tæt på hedder det faktisk Maiskogel og med en højde på 1.675 meter over havet byder dette skiområde på varierede pister inden for primært den blå og røde kategori. Det giver helt sikkert høj puls - og med skiløb i 3000meters højde er der sne året rundt.

Tip: Prøv f.eks. en Sachertorte på din skiferie på et af byens konditorier. 

Pistefakta
58 km
49 km
31 km
3029 m (Top) 756 m (By)

Vores guider arrangerer i Zell am See:

 • Pisterundvisning
 • Picnic
 • Fælles skiløb på Kitzsteinhorn
 • Afterski på Happy Alm


Programmet kan variere fra uge til uge samt er afhængig af vejr- og sneforhold. Ugens program oplyses ved ankomst til Zell am See. 

Andre aktivitetsmuligheder i Zell am Zee

 • Shopping
 • Skøjteløb
 • Svømmehal
 • Keglebane 

 

Guidernes TOP 10 til skiferien

1. Kitzsteinhorn

Kitzsteinhorn er det højeste bjerg i Østrig med en udsigtstop fra 3203 meter over havets overflade. Gletcheren ligger i byen Kaprun et kvarters kørsel fra Zell am See. Man kan tage et tog fra dalen og op til bjerget, hvor man skal igennem en 360 meter lang tunnel, og når man kommer op på toppen, er der en fantastisk udsigt. Kitzsteinhorn er ikke bare en gletcher, men 365 dage af alpin snelykke. Der er tre funparks, heriblandt Østrigs største superpipe for freeriders, der er gennemtænkte pisteruter og adrenalinsparkende offpistmuligheder. Kitzsteinhorn er en legeplads hele året rundt.

2. Tauern Spa

Perfekt afslapning på skiferien. Tauern Spa ligger mellem Kaprun og Zell am See. Det er et stort vandland med rutsjebaner, flere forskellige saunatyper, to store udendørs pool, hvor man kan kigge op på gletsjeren, spa og wellness. Tauern Spa er perfekt til de dage, hvor musklerne har brug for hvile og forkælelse.

3. Pinzgauer Huette

Pinzgauer Huette er en restaurant, der ligger ved Schmittenhöhe i 1704 meters højde. Pinzgauer Huette er speciel, fordi man kun kan komme derhen af et transportstykke, og for at komme tilbage til pisten skal man trækkes efter en snescooter. Det er en speciel oplevelse at holde fast i en snor og blive trukket bag en snescooter tilbage til liften. Pinsgauer Huette er en hyggelig oplevelse.

4. Zell am See

Zell am See. Navnet afslører at byen ligge ved en sø. Der er en rigtig smuk natur ved søen, hvor der er mulighed for at gå hele vejen rundt langs en sti ved kanten, som er omkring 14 km. Det er en rigtig fin tur, hvor man kan gå og kigge op på bjergene. Der er en dejlig ro ved søen, og stien er oplyst om aften, så der kan man også få en rigtig smuk tur.

5. Icecamp

På toppen af gletsjeren Kitzsteinhorn er der en stor iglo, som bliver bygget op hver eneste år. Det er en isbar, hvor man kan købe drinks. Alt er lavet af is: væggene, baren, sofaerne, bordene og glassene er lavet af is. Der ligger pels rundt omkring, som man kan sidde på, og der er også kopper, som ikke er lavet af is til fx varm kakao, men ellers bliver der serverets drinks, hjemmelavet snaps og øl. Icecamp er en unik oplevelse, og et anderledes afbræk fra ens skiferie.

6. Schnaps Hans

Schnaps Hans er et afterskisted på bjerget ved Schmittenhöhe. Der er flot udsigt med stor terrasse. Det er en restaurant om dagen, hvor der er mulighed for at få frokost, men om eftermiddagen bliver stedet forvandlet til et afterskisted med ægte tyrolermusik og dans på bordene og på baren. Man skal stå på ski ned til byen, hvis ikke man når den lift sidst på eftermiddagen.

7. Brasserie Traube

Brasserie Traube serverer gode burger og grillteller, og der er altid fyldt med mennesker, så vi vil anbefale at bestille bord et par dage i forvejen. Restauranten ligger midt på gågaden i centrum af Zell am See, og er et lille intimt og hyggeligt sted.

8. Kælketur

Lige udenfor Zell am See kan man komme på en klassisk kælketur. Kælkebanen ligger ved Biberg, og er 4 km. lang. Der er mange stejle passager, så man kan få rigtig god fart på, og man starter ikke samtidig, så man kan holde afstand fra hinanden, men man kan stadig konkurrere om at have den bedste tid. Der er mulighed for at kælke hele vejen ned eller stoppe ved en Alm på vejen, og man kan kælke både om dagen og om aftenen, men det er klart hyggeligst om aftenen, hvor hele banen er oplyst. Der er ikke lift ved kælkebakken, så man bliver kørt op til bjerget i biler, der kan snekæder på.

9. Gin House

Gin House er en oplevelse. Det er en bar med en samling på over 450 forskellige gin flasker, og er en af de største samlinger i verden. Der er gin på væggen, ved baren, på taget og over det hele. Man kan spille nagl, der er det klassiske søm i træ, og ellers er det en ganske populær bar, hvor mange står op fordi det altid er svært at få pladser. Det er et forholdsvist lille sted, som lukker når sidste mand går hjem ved morgenstunden.

10. Club Kitzsteinhorn

Club Kitzsteinhorn er en ungdomshotel, hvor der bor mange skoleelever på skiferie. Det er en stor legeplads med beachvollyball baner, som man kan leje, spillehal og klatrevæg. Hotellet ligger lige ved siden af liften. og 2 km fra Zell am See centrum. Det er et godt sted for børn og større børn, som vil brænde det sidste energi af efter en lang dag på bjerget.

Rejsetips fra skieksperterne

Læs mereMinimér

Populære hoteller

eget hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

Hotel Pinzgauerhof, Zell am See

Halvpension
 • Dejligt hotel med hyggelig stemning
 • Kun 400 meter til Areitbahn-liften
 • Skøn wellness-afdeling
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Guideservice
 • Liftkort
Tilføj til favoritter
 • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser