Liftkortpriser
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Liftkort Zauchensee

Hos Vinterly er liftkort inkluderet i prisen på alle destinationer!

Liftkortet til Zauchensee er nøglen til et fantastisk skiområde, hvor naturen har været rundhåndet og formet perfekte forløb. Naturen er særligt betagende på disse kanter. Det nære skiområde er dejligt overskueligt. Zauchensee ligger i udkanten af det mægtige skiområde Ski Amadé, og derfor er der især god plads på pisterne om formiddagen, hvor andre skiløbere ikke har fundet vej. 

Zauchensee ligger i 1.350 meters højde, hvilket betyder en god lang og snesikker sæson. Det romantiske vinterskab bliver understøttet hyggelige restauranter, fine faciliteter og velfriserede pister i alle sværhedsgrader. Med liftkortet kan du komme vidt omkring og løbe i sammenhængende forløb, hvor både slæbelifte, stolelifte og bomstærke kabelbaner sørger for at infrastrukturen glider. 

Nyd skiferien i den lille bjergby, hvor det hele foregår i en afslappet atmosfære. Vi anbefaler gerne vores eget Hotel Enzian som base til skiferien – og hotellet ligger naturligvis meget tæt på områdets hovedlift. I Zauchensee kan du virkelig udnytte tiden til skiløb, og derefter venter maksimal selvforkælelse på det firstjernede Hotel Enzian. Meget opløftende.

 

Young family ski pass: 

Til familier med børn under 3 år, der ikke skal stå på ski (dvs. ikke benytter sig af lifte).
https://www.skiamade.com/en/winter/ski-pass/offers
Forældrene deles om liftkortet, og kan kun bruges af én forælder ad gangen (mens den anden passer barnet).
Kortet kan ikke købes gennem Vinterly, men købes i liftkontoret. Priserne kan ses på https://tickets.skiamade.com/en

  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser