Stöten
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiferie i Stöten

Se hoteller og priser

Destinationsfakta
Byens højde:
483 m
Højeste skiløb:
848 m
Længste nedkørsel:
2600 km
Total pistelængde:
35 km
Langrend:
15 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
20
Stolelifte:
2
T-lifter:
15
Pistefakta
25 km
2 km
3 km
5 km
848 m (Top) 483 m (By)

Stöten hører til Sälen-området og byder på de bedste bakker, man finder på de kanter. Stöten er et godt valg, da der er meget varierede pister, og stedet er velegnet til både nybegyndere og øvede skiløbere.

Nybegyndere elsker Mormors styrtløbsbakke, og de mere garvede skiløbere finder masser af udfordringer på pisterne, der fører ned til Branta-torvet.

Alle hytter og lejligheder ligger centralt placeret i forhold til lifterne, og Stöten byder på både indendørs badeland og bowlingbaner, så der er andre aktiviteter end skiløb. Det gør Stöten meget velegnet til børnefamilier. 

Skiområdet Stöten

Stöten er en del af Nordens største skiområde, Sälen, der består af syv fjelde med hver sit skiområde. Den største faldhøjde finder man i Stöten (365 m). Uanset alder og niveau kan alle finde skiløb her, der opfylder de krav, som den gennemsnitlige dansker stiller.

Indkvarteringen ligger tæt på lifterne, og det gør alpinanlægget attraktivt - ikke mindst for børnefamilier, der dermed har let adgang til hytterne hele dagen.

Skiløbet i Stöten
Tag liften fra Skitorget op ad Worldcup-bakken. Herfra kan skiområdet deles op i to: På venstre side finder man mange gode pister for nybegyndere og lettere øvede skiløbere, og til højre finder man bakkerne med udfordringer for alle. Specielt børnene vil sætte stor pris på Mormors styrtløbsbakke, der er en grøn pist med mange sjove sving og små bakketoppe.

Langrendsfolkets behov dækkes glimrende af de mange kilometer velpræparerede langrendsløjper, hvoraf en del er lysløjpen. Den ligger kun et stenkast fra jeres indkvartering, så det er nemt at stå en aftentur.

Byen Stöten
Sälen by er beliggende ca. 30 minutters kørsel fra Stöten, og den benyttes normalt ikke af skigæster. På Stöten finder man nemlig Vattufjäll, som er et aktivitetscenter med svømmebassin, bowlingbaner og en mindre café i tilknytning til skiudlejningen på Skidtorget. Ved Skitorget findes desuden et supermarked, restaurant Brasseriet med natklub samt en mindre kiosk. På Skitorget ligger også Tipi Bar, som er diskotek/afterskibar. Skiferie Stöten er et oplagt valg til børnefamilien.

Billig skiferie til Sverige

 

 

Pistefakta
25 km
2 km
3 km
5 km
848 m (Top) 483 m (By)

 

Stöten - for børn
Der er i alt tre børneområder på Stöten med egen lift, kælkebakke, børneskiskole og mange andre aktiviteter. Vargy - verdens sødeste ulv - har sin helt egen børneklub, nemlig Vargyklubben. Her er også after-skiing for eksempel i form af skattejagt. I kan få børnene passet i Vargklubbslyan.

Andre aktiviteter i Stöten:

  • Scootersafari
  • Vattufjäll badeland
  • Bowling
  • Hundeslædekørsel
  • Ulveklubben

Bemærk, at vores rejser til Sverige er uden guideservice. 


OBS! Ved bestilling af en rejse til norden, skal bestillingen først accepteres af vores samarbejdspartner, før Vinterly kan bekræfte reservationen endeligt!

Læs mereMinimér


  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser