Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Skolerejser

Skolerejser

Rejs på tryg og fleksibel skoleferie – og slip for planlægningen

Lad os klare alt det praktiske

Rejs på skoleferie til Østrig, Sverige eller Norge med Vinterly Skirejser, så arrangerer vi jeres tur - lige fra bustransport, indkvartering, skileje og liftkort til skiskole og forsikringer. Vi sørger for det hele, så kan I fokusere på sneen, skiene og stemningen – og vi gør det til en god pris.

Ring til os eller kontakt os via formularen, så giver vi et godt tilbud!

Kom godt og sikkert frem

En vigtig del af skolerejsen er turen frem og tilbage. Den skal både være sikker og sjov. Derfor kører vi med danske kvalitetsbusser og dygtige, danske chauffører. Hvis I er mere end 20 personer, så henter vi jer på skolen. Hvis I mindst er 35 personer og skal til Sverige, så kan vi tilbyde jer at få jeres egen bus. Hvis I er 45 personer eller flere og skal til Østrig, så kan vi tilbyde jer at få jeres egen bus.

 

FÅ ET TILBUD

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Tryghed og fleksibilitet

Vi har mere end 50-års erfaring med at arrangere skolerejser, og vi ved, at I har brug for at kunne ændre jeres booking løbende – helt op til afrejsedato. Vi ved også, at der skal være orden i sagerne, derfor får I tilknyttet én kontaktperson, som har styr på jeres rejse – både før, under og efter ferien. Hvis I rejser til Sverige eller Norge, så er det også muligt at bestille en guide, som er med jer hele turen – helt fra I mødes i bussen.

 

FÅ ET TILBUD

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser