Skirejser for grupper

Skirejser for grupper

Tag vennerne med!

Gør skiferien til en fest! Tag venner, klubkammerater og familie med i sneen. Hvis I er 13 personer eller flere, som drømmer om puddersne, afterski og hyggetid langt fra hverdagens stress og jag, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres skiferie.

Den smukke natur rummer alt fra udfordringer til de garvede skientusiaster til venligt terræn med plads til nybegyndere i alle aldre. Vi sørger for børnevenlige skiskoler, så både børn og voksne kan lære kunsten at stå på ski i trygge rammer.

Lad os klare alt det praktiske

Bestil en gruppeferie til Østrig, Italien, Sverige eller Norge med Vinterly Skirejser, så arrangerer vi hele jeres tur, lige fra transport, indkvartering tæt på hinanden, skileje og liftkort til skiskole og forsikringer. Vi sørger for det hele, så kan I fokusere på sneen, skiene og stemningen – og vi gør det til en god pris.

FÅ ET TILBUD

Nem og fleksibel rejse

Med Vinterly Skirejser kan I både rejse med bus, kør-selv eller fly. Hvis I er minimum 13 rejsende med fly, så kan vi også arrangere jeres egen private transfer fra lufthavnen til hotellet. Skulle planerne ændre sig, kan I afbestille ferien helt indtil 1/10, og bliver en af jer blive forhindret, så er det muligt at ændre navn på flybilletten helt op til afrejse – uden gebyr.

BESTIL NU

Grupperabat

Grupperabat: 1 friplads pr. 13 fuldt betalende. Børn med børnerabat tæller også med som fuldt betalende, dog ikke hvis de betaler en fast enhedspris. (se nedenstående undtagelser).  

Det vil sige, at hvis I er 13 personer, er gæst nr. 13 gratis

og derefter nr. 26, nr. 39, nr. 52 og så videre - på grundprisen (grundprisen = ophold, transport samt liftkort) og rejser på ét rejsebevis.

NB: Grupperabatterne gælder ikke på:

Norge og Sverige

Børn på Hotel Planai tæller ikke som fuldt betalende. Her skal der min. være 13 voksne.

Hoteller hvor børn betaler en enhedspris, her skal der min. være 13 voksne.

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser