Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Skirejser for grupper

Skirejser for grupper

Skræddersy skirejsen – med mulighed
for afbestilling helt indtil 1/10

Tag vennerne med!

Gør skiferien til en fest! Tag venner, klubkammerater og familie med i sneen. Hvis I er 13 personer eller flere, som drømmer om puddersne, afterski og hyggetid langt fra hverdagens stress og jag, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy jeres skiferie.

Den smukke natur rummer alt fra udfordringer til de garvede skientusiaster til venligt terræn med plads til nybegyndere i alle aldre. Vi sørger for børnevenlige skiskoler, så både børn og voksne kan lære kunsten at stå på ski i trygge rammer.

Lad os klare alt det praktiske

Bestil en gruppeferie til Østrig, Italien, Sverige eller Norge med Vinterly Skirejser, så arrangerer vi hele jeres tur, lige fra transport, indkvartering tæt på hinanden, skileje og liftkort til skiskole og forsikringer. Vi sørger for det hele, så kan I fokusere på sneen, skiene og stemningen – og vi gør det til en god pris.

FÅ ET TILBUD

Nem og fleksibel rejse

Med Vinterly Skirejser kan I både rejse med bus, kør-selv eller fly. Hvis I er minimum 13 rejsende med fly, så kan vi også arrangere jeres egen private transfer fra lufthavnen til hotellet. Skulle planerne ændre sig, kan I afbestille ferien helt indtil 1/10, og bliver en af jer blive forhindret, så er det muligt at ændre navn på flybilletten helt op til afrejse – uden gebyr.

BESTIL NU

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser