Skirejser
Skirejser med Vinterly

Skirejser 2018 og 2019 til Alperne og Norden

Skirejser for alle

Hos Vinterly kan vi skræddersy den perfekte skiferie til jer, lige meget om I er til de østrigske alper, de italienske bjerge eller de idylliske norske og svenske snelandskaber. Vi har børnevenlige destinationer med dansktalende skiguider, ungdomshoteller til skoleklasserne og gode skisportsområder til skituren med firmaet, kæresten eller vennerne. 

Mange danskere drager hver vinter mod Alperne eller Sverige eller Norge, og hos Vinterly har vi de bedste destinationer i Italien, Østrig, Norge og Sverige. De er ideelle for alle lige fra nybegynderen til den sneafhængige skientusiast, der bare gerne vil se højtbeliggende bjerge, puddersne og nye offpist-ruter, så snart skiene er blevet slebet i starten af november. 

Vi har gæster, der hvert år følger deres tradition med et bestemt rejsemål og hotel og et velkendt pistekort, og vi har gæster, der vil se nye skiområder og besøge nye livlige bjerglandsbyer hvert år. Vi er klar over, at traditioner kan brydes, og at nye ting kan gøre sig gældende såsom børn, nye kolleger og ændret økonomi, så giv os endelig et opkald, så vi kan guide jer bedst muligt til den skiferie, der passer bedst til jer i år. 

Vores rådgivere og hjemmeside kan guide jer til lige den skiferie, I ønsker og har drømt om, siden I kom hjem fra den seneste skitur. Vi har flere års erfaring med at arrangere skirejser, og alle vores konsulenter er erfarne skiløbere, så vi er på hjemmebane på de enkelte skisportsteder. Vi kender funparkerne, pistekortene og de lokale faciliteter, så vi bedst muligt kan rådgive og hjælpe jer med blandt andet valg af den rette destination, bestillingen, transporten, hotellet og/eller skiskole. 

Ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Vinterly tilbyder skirejser til:

 

Skirejser til yderst favorable priser

Vi kan tilbyde billige skirejser til yderst favorable priser, og alle vores konsulenter er erfarne skiløbere, der kender alle vores destinationer ud og ind, så du er sikret den absolut bedste oplevelse både før og under din skirejse. Hos os finder du billige skirejser med både fly og bus og som kør selv-ferie. Vi hjælper også gerne, hvis du selv vil sørge for transporten til skisportsstedet.

Hvis I er under 10 personer, så kontakt os direkte på tlf.: 96 750 700 eller via e-mail: ski@vinterly.dk og få et godt tilbud på billige skirejser.

Du kan også booke dine skirejser direkte ved at gå ind på de enkelte rejsemål.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser