Skiferie uge 8
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Skiferie i uge 7

Skiferie uge 8

Hold skiferie i uge 8 - og løb mod lyse timer 

Tag på skiferie i uge 8 med Vinterly og vend ryggen til det danske vintermørke. Glæd dig i stedet til tindrende hvid sne, aktive oplevelser under åben himmel og masser af socialt samvær med dem, du holder af. Vinterferie er balsam for sjælen og den findes i rigelige mængder på vores destinationer i Østrig, Italien, Norge og Sverige. 

Hos Vinterly gør vi (også) et stort nummer ud af skiferie i uge 8. Ugen er en særdeles populær rejseuge for mange danske børnefamilier, da en del folkeskoler afholder vinterferie i uge 8. Der er altid rift om rejserne i vinterferien, så vi anbefaler dig at komme til tasterne for at sikre dig de gode rejsetilbud til skiferien. Flere steder er der klækkelige børnerabatter. 

Vores dansktalende skiguider har skarpt fokus på børnefamilier i vinterferien. De står klar på alle destinationer med et varieret oplevelsesprogram, mulighed for skiskole og gode råd til at prøve børnevenlige pister rundt omkring i det aktuelle skiområde. Vinterferie handler om at dele en masse skønne oplevelser i sneen – og vores skiguider gør alt menneskeligt muligt for at hjælpe. 

Tag en rundtur blandt de udvalgte skirejser i uge 8 herunder, book familiens vinterferie og kom i rette stemning med det samme …

 

ITALIEN: Se ledige skiferier i uge 8

FLY I EN HEL UGE: LØRDAG - LØRDAG

KØR SELV SKIFERIE

ØSTRIG

Se også

Skiferie uge 52

Skiferie uge 1

Skiferie uge 2

Skiferie uge 3

Skiferie uge 4

Skiferie uge 5

Skiferie uge 6

Skiferie uge 7

Skiferie uge 9

Skiferie uge 10

Skiferie uge 11

Skiferie uge 12

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser