Skiferie med fly

Skiferie med fly

Tag på en uforglemmelig skiferie med fly med Vinterly

Foretrækker du en skiferie, der er så nem som overhovedet muligt, er skiferie med fly det ideelle valg for dig. Vi arrangerer afgange fra hele Danmark, hvorfor du med garanti vil kunne finde en afgang tæt på dig til de mest populære skisportssteder i både Østrig og Italien. Fordelen ved at rejse med fly, når du skal på skiferie, er, at du kan spare masser af tid. På den måde skal du nemlig bruge minimal tid på transport, og i stedet vil du ankomme frisk og veludhvilet til den ønskede destination. Det giver dig mere tid til at stå på ski i de fantastiske omgivelser. 

Vi arrangerer desuden transfer mellem lufthavnen og destinationen for at gøre det endnu nemmere for dig, og du vil blive mødt af imødekommende, danske guider for en optimal start på din skiferie.

Book en skiferie med fly til populære destinationer i Østrig

Det er let og hurtigt at tage på skiferie med fly til Østrig, hvorfor det da også er mange danskeres foretrukne valg. Vi tilbyder flyrejser til Østrig til en række af de bedste skirejsemål og så endda til yderst favorable priser, alle vil kunne få råd til. Med en skiferie i Østrig er du garanteret skiløb i en klasse for sig, ligesom du her finder storslåede naturoplevelser. 

De fleste erfarne skiløbere i Danmark kender til de populære skisportssteder i Østrig, og vi tilbyder blandt andet skiferier med fly til populære destinationer såsom: 

Østrig er et særligt populært sted at tage på skiferie med fly, eftersom de fleste skisportssteder ligger inden for meget kort køreafstand fra lufthavnen. Herudover er der i Østrig noget for både den erfarne skiløber og nybegyndere, ligesom det er det ideelle sted, hvad end man rejser med vennerne eller familien.

Få solskin dagen lang med en skiferie til Italien

En skiferie i Italien er lig med høj sol samt skiudfordringer for alle. Vi tilbyder en billig skiferie med fly til Italien, der er den oplagte destination for dig, der foretrækker store pisteområder og solskin dagen lang. Endvidere er der rig mulighed for at tage på en dagsudflugt til en række af de større byer i området. Vi tilbyder skiferier med fly til italienske destinationer såsom:

En skiferie i Italien byder på lokal stemning, og du vil opleve, at du hurtigt bliver en del af den italienske kultur, der foregår i et stille og roligt tempo. Italienerne er desuden enormt imødekommende og gæstfrie, og det er din garanti for en god oplevelse, hvor du vil blive taget imod med en oprigtig glæde og åbne arme.

Tag på skiferie med fly fra byer i hele Danmark

Du kan på denne side danne dig et samlet overblik over de mange flytider, som vi tilbyder, fra både København, Billund og Aalborg. Der er derfor med sikkerhed også den afgang, der passer til dig og dine behov.

Du finder desuden her en række af de mest populære og bedste rejsemål, hvad end du foretrækker en skiferie til Østrig eller Italien. Endelig kan du helt selv bestemme længden på din rejse, og hvornår du ønsker at tage af sted. Hos Vinterly ønsker vi nemlig at gøre det så nemt som muligt for dig at få en fantastisk oplevelse på ski, du sent vil glemme.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser