Skiferie med bus

Skiferie med bus

Det er enormt populært at tage på skiferie med bus. Det skyldes, at du på den måde kan få mest mulig tid på ski, ligesom det er en billig transportløsning. Vi tilbyder skiferier med bus, hvor I ankommer om morgenen, så I får en hel dag på ski på selve ankomstdagen. Endvidere sørger vi for, at vi først tager af sted senere på aftenen på afrejsedagen, hvilket igen giver endnu en hel dag på ski. 

Der er tilmed mange, der finder skiferie med bus dejligt afslappende og stressfrit, da du blot kan læne dig tilbage i sædet med en god bog eller musik i ørerne, og så klarer vi resten for dig. Vi gør desuden meget ud af sikkerheden på hele rejsen, hvorfor vi naturligvis overholder samtlige regler. Du finder på denne side bustider for skirejser med bus og praktisk information, hvad end turen går til Østrig, Italien, Sverige eller Norge.

Få solgaranti og udfordringer på alle niveauer i Italien

Italien hører også til blandt de mere populære destinationer, hvis du foretrækker at tage på skiferie med bus. Det særlige ved en italiensk skiferie er, at du her er garanteret høj sol dagen lang, ligesom du får skiudfordringer på alle niveauer.

I Italien leves det søde liv i solen i et tempo, hvor alle har mulighed for at følge med. Derfor er en skiferie her det ideelle valg for dig, der ønsker at nyde den afslappede stemning og det tilbagelænede og varme folkefærd.

Rejs med bus til populære skisportssteder i Østrig

Vi tilbyder blandt andet skiferie med bus til populære destinationer i Østrig såsom Saalbach, Bad Gastein og Wagrain. Der er ingen tvivl om, at østrigsk skiløb er storslået på flere måder. Først og fremmest er priserne nogle af de bedste, og herudover får du høje bjerge med brede nedfarter samt deres berømte afterski.

Af disse grunde er Østrig blandt de mest populære skidestinationer for danskerne hver vinter, og hos Vinterly tilbyder vi skiferier med bus til Østrig til favorable priser.

Sverige er ideelt for nybegyndere såvel som erfarne

Det er ikke for sjov, at nogle af de største stjerner inden for skisport kommer fra Sverige. Det særlige ved en svensk skiferie er, at det er ideelt for nybegyndere såvel som erfarne. Endvidere er du her garanteret enestående natur samt rigtig gode muligheder for at stå på langrend. Det er desuden let at kommunikere med de lokale, ligesom der er stor chance for, at der ligger masser af sne på pisterne.

Med en skiferie med bus til Sverige får du endelig en kort transporttid, så du har længere tid til at stå på bakkerne.

Du kan både kælke og stå på snowboard i Norge

Hvad end du skal afsted med venner eller familie, er en skiferie med bus til Norge det oplagte valg. I Norge kan alle være med, da der her er alt fra sorte til grønne pister, ligesom der er gode muligheder for at kælke, stå på langrendsski eller snowboard.

Norge er desuden lettilgængeligt, og det tager kun cirka tre timers kørsel fra Oslo til vores skidestinationer. Endelig skal det nævnes, at der er snegaranti de fleste steder, og vi tilbyder busrejser med opsamling i både Jylland og på Sjælland.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser