Skiferie med børn

Skiferie med børn

Tryg ferie for hele familien – med et minimum af planlægning

Tag familien med på ski

Skiferie er familietid. Det er røde kinder, trætte ben og store oplevelser. Og hvad enten turen går mod nord eller syd, så er rammen sat for en helt særlig ferie med børnene. Rejs med Vinterly Skirejser til naturskønne destinationer i Østrig, Italien, Norge og Sverige. Vores priser er familievenlige, vores guider er både dansktalende og dedikerede, og I kan variere længden på ferien, så den passer til jeres behov og budget

Bo som I vil

Når I rejser med Vinterly Skirejser, er der både plads til de helt små, til teenagere og til bedsteforældre – og til mor og far. Og til dem, der ind imellem trænger til en pause fra pisterne. Vi har både ferielejligheder og børnevenlige hoteller - med og uden swimming pool. Mange af vores hoteller har også særligt store værelser, så hele familien kan bo sammen på skiferien.

BESTIL NU

Vores bedste familiehoteller

Hotel Dax ****

Hotel Dax ****

2 voksne og 2 børn fra kr. 11.039,-
Dejlig wellnessafdeling
Perfekt til begyndere og let øvet

Læs mere
Gasthof Unterberg***

Gasthof Unterberg***

Bo direkte ved liften
Børn kr. 300 inkl. liftkort
Større skiområde

Læs mere
App Albana

App Albana

Bo i lejlighed i skønne Livigno, Italien
Brede pister
Toldfri by = billig shopping

Læs mere

 

Børnevenlig ferie på dansk

På alle vores destinationer er der plads til både nybegyndere og garvede skiferiefamilier. Vores danske, stedkendte guider står klar til at hjælpe jer med alt det praktiske, mens I holder fri. Vinterlandskabet rummer både udfordringer til de garvede skientusiaster og venligt terræn for hele familien. På størstedelen af vores destinationer er der garanti for danske skiskoler, så børnene kan lære kunsten at stå på ski i trygge rammer, mens I nyder tosomheden i skiliften med god samvittighed.

 

BESTIL NU

Barn på skiferien.

Vi hjælper jer med planlægningen

Med Vinterly Skirejser kan I både rejse med fly, bus eller kør-selv. Uanset hvordan I rejser, får I tilknyttet en rejsekonsulent, som kan hjælpe jer med planlægningen og som sørger for, at vores guider er klar til at modtage jer, når I ankommer. Skulle ferieplanerne ændre sig, kan I afbestille rejsen helt indtil 1/10, og I kan ændre navne på eventuelle flybilletter helt indtil afrejse. Begge dele er helt gratis.

BESTIL NU

 

Sådan er skiferie med børn hos Vinterly

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser