Skiferie for par

Skiferie for par

Kombinér puddersne og fart med luksus og wellness i Alperne

Romantisk hverdagsflugt for skientusiaster

Træk stikket og nyd tosomheden i storslået natur – langt fra hverdagens stress og jag. Fyld i stedet jeres dage med lyden af knitrende sne, tosomhed i liften og udsigten til uendelige snedækkede pister.

Rejs med Vinterly Skirejser til naturskønne destinationer i Østrig og Italien. Hvad enten I drømmer om fuld fart nedad pisten, picnic i sneen, afterski med udsigt eller wellness og gourmetmad, så kan I skræddersy jeres romantiske vinterferie med Vinterly Skirejser.

Forkælelse for enhver smag

Luksus kommer i mange former; At kombinere puddersneen med wellness, at lukke øjnene på et 4-stjernet hotel tæt på liften, eller at have en lejlighed for sig selv og mulighed for at gøre lige hvad det passer jer. Hvad enten I rejser til Italien eller Østrig, så byder vinterlandskabet på vidunderlig natur, charmerende overnatningsmuligheder og gastronomiske oplevelser. Lige gyldigt hvad det er vigtigst for jer, så sørger vi for forkælelse for enhver smag.

BESTIL NU

Rejs som I vil

Med Vinterly Skirejser kan I både rejse med fly, bus eller køre selv. Uanset hvordan I rejser, får I tilknyttet en rejsekonsulent, som kan hjælpe jer med planlægningen og som sørger for, at vores guider er klar til at modtage jer, når I ankommer.

 

BESTIL NU

Sådan er skiferie for par hos Vinterly

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser