Skeikampen
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiferie i Skeikampen

Se hoteller og priser

Destinationsfakta
Byens højde:
800 m
Højeste skiløb:
1123 m
Længste nedkørsel:
2500 km
Total pistelængde:
17 km
Langrend:
200 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
11
Stolelifte:
2
T-lifter:
7
Pistefakta
3 km
5 km
6 km
3 km
1123 m (Top) 800 m (By)

Skiferie til Skeikampen
- et vinter-paradis for børn og barnlige sjæle!

På Skeikampen findes alle udfoldelsesmuligheder i trygge rammer, hvad enten man er til store åbne vidder med langrendsski eller til udfordringerne på alpinbakkerne. Det store børneområde, hvor glade og erfarne skiinstruktører tager sig af undervisningen, er helt ideelt for børnene. Bemærk, at vores skirejser til Norge er uden guideservice.

 
Skeikampen er med den hurtige lift, som bringer jer til toppen af Skeikampen i lyntempo, et af Norges kendte alpincentre. Når solen går ned i horisonten, og familien hygger sig sammen i hytten foran pejsen, så ved man, hvorfor Norge er for krop og sjæl.

Austlid ligger 4 km fra alpincentret, som der går skibus fra. Det ligger ugeneret midt i et pragtfuldt landskab med langrendsløjper lige ved døren.

Skiområdet Skeikampen
For få år siden kunne Skeikampen bryste sig af åbningen af to nye stolelifte, og de har igen udvidet med flere snekanoner.

Nybegyndere, børnefamilier og lettere øvede skiløbere finder sig hurtigt til rette i alpinanlægget, der med sin beliggenhed tæt på hytter, hoteller og lejligheder gør det nemt at klikke skiene på og komme af sted.

Fra toppen af Skeikampen - i 1123 meters højde - er der en pragtfuld udsigt til de snedækkede fjelde.

Familie på skiferie i Skeikampen
Pistefakta
3 km
5 km
6 km
3 km
1123 m (Top) 800 m (By)

Byen/området Skeikampen
Skeikampen er udelukkende opført med fritidsaktiviteter og afslapning for øje, og er perfekt til en hyggelig skiferie. Der er naturligvis indkøbsmuligheder samt sportsbutik og flere serveringssteder både i og uden for skiområdet. Vil man nyde en skifri dag, kan man benytte sig af nogle af uge-aktiviteterne eller gøre et afslappende ophold i den nye spa-afdeling på Thon Hotel Skeikampen (mod betaling).
 

Skeikampen - for børn
Man satser meget på, at børnefamilier skal føle sig godt tilpas og trygge, når de står på ski i området, og faciliteterne til børnene er helt i top. Der er et afgrænset børneområde med bl.a. transportbånd og karrusel, der gør det nemt for de helt små at gøre sig de første erfaringer med ski på fødderne. I bunden af pisten og tæt på alpincenteret er der grillmuligheder og plads til leg.
 

 
Andre aktiviteter i Skeikampen

  • Ski-run, go-cart kælk
  • Kanefart eller hundeslædetur
  • Kom med en leder på skiudflugt
  • Prøv et air-board
  • Oplev naturen på skisko
  • Skøjtebane (med mulighed for at leje skøjter)
  • Afterski på Segalstad Seter café/bar
  • Afterski, livemusik om lørdagen

OBS! Ved bestilling af en rejse til norden, skal bestillingen først accepteres af vores samarbejdspartner, før Vinterly kan bekræfte reservationen endeligt!

Læs mereMinimér


  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser