Sestriere
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiferie i Sestriere, Italien

Se alle hoteller og priser 

Destinationsfakta
Byens højde:
2035 m
Højeste skiløb:
2823 m
Længste nedkørsel:
9 km
Total pistelængde:
400 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
92
Liftkap. pr. time:
113000
Pistefakta
95 km
220 km
85 km
2823 m (Top) 2035 m (By)

Rejs med Vinterly på skiferie til naturskønne Sestriere, Italien, som er synonymt med skiløb fra øverste hylde. Fra naturens hånd er området begunstiget af fantastisk bjergterræn i over to kilometers højde, og her er nærmest statsgaranti for skønne oplevelser på ski. Alle kan være med – lige fra de lette børnepister i bunden til de stejleste nedkørsler for adrenalinjægerne.

Skabt til skiløb

Byen Sestriere blev opført i 1930’erne af familien bag Fiat-fabrikkerne i Torino. Her kunne virksomhedens medarbejdere nyde det søde liv i fritiden, og stedets ånd lever i bedste velgående blandt de omkring 4.000 indbyggere. Skiløbet er i fokus hele vinterhalvåret. Byen lever og ånder for de mange engagerede skirejsende, der kommer til denne del af støvlelandet, Piemonte, der grænser op til Frankrig.

Vejen til fede oplevelser på ski

Sestriere er en del af Via Lattea (Mælkevejen). Området tæller også et af vores øvrige skirejsemål i Italien, nemlig Sauze d’Oulx. På liftkortet er det faktisk muligt med en dagsrejse på ski til Frankrig, dog anbefales det at tage andre transportmidler den ene vej for at få det fulde udbytte af dagen. Med 400 kilometer pister i alle kategorier kan en skiferie til Sestriere tilfredsstille selv den mest kræsne skiløber.

Olympisk ånd

Klinger navnet velkendt, skyldes det sikkert også den olympiske ånd. For området lagde pister til de 20. olympiske vinterlege i Torino 2006. I Sestriere og Sauze d’Oulx var der dengang alpint skiløb og freestyle på programmet. Mange vil sikkert også huske den lokale helt Alberto Tomba, der gjorde området særligt kendt i en bredere offentlighed – takket være hans mange olympiske medaljer i 1990’erne.

Fine faciliteter

Faciliteterne i Sestriere er overvældende. Ikke kun på de mange brede skiboulevarder. Men også med et stort udvalg af aktiviteter efter pisternes lukketid. Her kan nævnes aftenoplyst piste, sportscenter, svømmehal og italiensk afterski, som generelt er mere afdæmpet end i Østrig. På cafeer, små restauranter og beværtninger, som udstråler ægte italiensk stemning, er der aldrig langt til god rødvin, kaffe og snacks til hyggen. Alt i alt er der lagt op til en fantastisk skiferie!  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser