Sauze d'Oulx
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiferie i Sauze d'Oulx

Se alle hoteller og priser 

Destinationsfakta
Byens højde:
1509 m
Højeste skiløb:
2823 m
Længste nedkørsel:
9 km
Total pistelængde:
400 km
Langrend:
220 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
92
Liftkap. pr. time:
113000
Pistefakta
  95 km blå pister
  220 km røde pister
  85 km sorte pister

Mærk suset på den italienske mælkevej

Sauze d’Oulx er en del af det store skiområde, der kaldes Via Lattea – eller Mælkevejen. Dette er ikke uden grund, da det højtliggende skiområde rækker ud mod stjernerne og tilmed har banet en mælkehvid vej af sne gennem landskabet. Mød her det skønneste skiterræn med varierede pister og spændende nedkørsler i den røde kategori – og endda med en enkelt afstikker til Frankrig på liftkortet.

Skiløbet i Sauze d’Oulx
Masser af solskinstimer, massive bjerge, men også skiløb under trægrænsen kendetegner skiløbet i Sauze d’Oulx. Netop dette område tiltrækker entusiastiske skiløbere, dels fordi her ikke er så overrendt som mange andre steder og dels fordi pisterne er meget varierede, idylliske og altid velpræparerede.

Faktisk findes her 400 kilometer lækkert skiløb, hvortil naturligvis skal lægges anseelige kilometer off piste løb, langrend, heliskiing, fun park mv. I Sauze d’Oulx er der nærmest statsgaranti for fantastiske oplevelser i sneen, uanset om man er øvet eller endnu mere øvet.

I det store og sammenhængende skiområde kan man nemt komme omkring. Tag gerne på togt til Sestriere, der var vært for De Olympiske Lege i 2006, og som derfor byder på udfordrende racing-pister. Overalt følger dig det betagende bjerglandskab, gode liftsystemer og en afslappet stemning med fokus på livsnydelse.

Middelalderby med skiløb
Byen Sauze d’Oulx er ”åben” hele året og emmer af landsbystemning og historiens vingesus. De gamle gader med brosten, de rustikke stenhuse og den charmerende landsbykirke fra 1532 vidner om byens oprindelse i middelalderen. Visse steder er der bilfri by og i de krogede gader findes der små lokale vinbarer og gode restauranter med kulinariske fristelser fra det italienske køkken.

Italiensk afterski
Afterski i Italien er mere afdæmpet end i eksempelvis Østrig. I Sauze d’Oulx er der mange hyggelige barer, cafeer og restauranter, hvor man kan nyde en forfriskning oven på dagens oplevelser – og naturligvis findes der tilmed servering i terrænet og hos mange af hotellerne, der ligger lidt længere væk fra bykernen.

Tag til Sauze d’Oulx med Vinterly. Oplev skiløb ud over det sædvanlige og glæd dig til byens autentiske miljø og hyggelige atmosfære, som kun italienere kan skabe fra bunden.

Populære hoteller i Sauze d'Oulx

Der er ingen populære hoteller  • Filtre:
96 750 700
Vinterly skirejser