Skiskolepriser
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Find ny rejse
Vinterly eget hotel
  • God placering
  • God morgenmad
  • 3-retters middag eller buffet
  • Sauna
  • Gratis WiFi

Skiskole Saalbach

I Saalbach kan alle komme på skiskole. Børn i alle aldre kan komme på forskellige hold, hvor de lærer vigtige skiteknikker, men hvor de også kan have det sjovt sammen med en masse andre børn og de veluddannede skiguider, der gør alt for, at børnene har det sjovt på skibakkerne. 

Nedenfor ser du et overblik over mulighederne for skiskole:

SAALBACH PERIODE PRIS
Gruppeunderv. 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
*Børn med fart. 2 dage á 2 timer Hele sæsonen  kr.                          929
*Voksen, bliv bedre på ski. 2 dage á 2 timer Hele sæsonen  kr.                          929
Privatundervisning 1-2 personer i 2 timer Hele sæsonen  kr.                      1.129
Privatundervisning yderlig 1-3 personer Hele sæsonen  kr.                          569
Garanti for dansk skiskole - Børn 3-12 år, nybegynder, 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
Garanti for dansk skiskole - Børn 3-12 år, let øvet med 1-2 ugers ski erfaring, 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
Garanti for dansk skiskole - Børn 3-12 år, øvet med 3 eller flere ugers ski erfaring, 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
Konverterings regel: Opstår den uheldige situation, at der er mindre end 4 personer tilmeldt på 4 x 3 timers holdene, har skiskolen ret til at konvertere timeantallet. Det sker som følger:  
3 personer kører 9 timer i alt, 2 personer kører 6 timer i alt og 1 person kører 4 timer i alt    
*Børn med fart = Børnehold med sjovt og udfordrende skiløb. Man skal kunne køre røde pister og med parallelle ski. Masser af skiløb med fokus på at lære gennem alt det nye og sjove.


 
*Voksen, bliv bedre på ski = Minikursus for dygtige skiløbere, der vil blive endnu bedre til pukler, svær sne, freestyle og freeride. Fokus er på masser af skiløb og individuel fejlretning.   

Konverterings regel: Opstår den uheldige situation, at der er mindre end 4 personer tilmeldt på 4 x 3 timers holdene, har skiskolen ret til at konvertere timeantallet. Det sker som følger: 3 personer kører 10 timer i alt, 2 personer kører 8 timer i alt og 1 person kører 4 timer i alt.

*Børn med fart = Børnehold (3-12 år) med sjovt og udfordrende skiløb. Man skal kunne køre røde pister og med parallelle ski. Masser af skiløb med fokus på at lære gennem alt det nye og sjove.

*Voksen, bliv bedre på ski = Minikursus for dygtige skiløbere, der vil blive endnu bedre til pukler, svær sne, freestyle og freeride. Fokus er på masser af skiløb og individuel fejlretning

 Vil du være sikker på at få plads på et hold med garanti for dansk skiskole skal du bestille det hjemmefra. Der kan være fyldt på holdene hvis du afventer med at bestille til ankomst på rejsemålet.

Få en god start på ferien med skiskole

Er det en af de første gange du skal af sted med familien på skiferie, så bør alle i familien gøre sig den tjeneste at tage på skiskole og lære de vigtige teknikker, inden I suser ned ad pisterne.

Vi kan desværre kun tilbyde skiskole for dem, som rejser med Vinterly.dk

 

Sjov for børn og voksne

Det kan være dejligt at se sine børn tage deres første spæde skiskridt, men det er også rart med en hel formiddag, hvor du kan nyde de mange pistekilometer i Saalbach, mens børnene er i trygge hænder. En skiskole er derfor ikke kun sjov for børnene, men også for forældrene, som får voksentid på off-piste og andre pister i deres eget tempo. Derefter kan de vende tilbage til de blå pister med deres begejstrede børn, der i mellemtiden har lært at svinge, plove og vende skiene mod dalen. De begynder hurtigt at få mere fart på, hvilket gør enhver skiforælder stolt. 

Med Vinterly er du i trygge hænder

Hos Vinterly lægger vi vægt på at hele familien føler sig i trygge hænder i løbet af hele skiferien, men især når det gælder om at lære at stå på ski. Uanset om alle i familien skal med på skiskole, eller om det kun er børnene, sørger vores skiguider for, at både forældre og børn er trygge og har det sjovt i sneen. Når børnene får trygge og sjove oplevelser i skiskolen, er de meget hurtigere klar til at komme med ud på pisterne og stå selv. Med nogle timer i skiskolen bliver det uden tvivl en fornøjelse for alle at være på skifere i Saalbach.

Skriv til os og hør mere

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OfferWithNewsletter.cshtml)
  • Filtre:
Få rutevejledning

Bemærk vedr. busrejser

Der er inkluderet 3 eller 6 dages liftkort – ekstra dage bookes på i bookingforløbet.

96 750 700
Vinterly skirejser