Liftkortpriser
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Find ny rejse
Vinterly eget hotel
  • God placering
  • God morgenmad
  • 3-retters middag eller buffet
  • Sauna
  • Gratis WiFi

Liftkort Saalbach

Hos Vinterly er liftkort inkluderet i prisen på alle destinationer!

Vinterly Skirejser har netop skruet op for blusset i Saalbach med tre nye hoteller på programmet. De tre hoteller giver en ekstra kapacitet på over 300 gæster, så det nu er muligt at arrangere alt fra generationsrejser, over grupperejser og til firmaudflugter i alperne – og naturligvis også stadig have det brede tilbud til børnefamilier. 

Netop Saalbach er stedet, hvor du kan udnytte dit liftkort til det yderste. Med en ny lift til Fieberbruun er der lagt yderligere pistekilometer på, så den samlede strækning nu er oppe på 270 kilometer med det lækreste snetæppe, du kan forestille dig. Saalbach kalder sig for et stort skicirkus. Der er lagt op til alverdens artisterier på pisterne, og du indtager selv hovedrollen.

Sallbach har masser af numre på pogrammet. Oplev belyste pister til aftenski, skøjtebane, puddersne til offpiste, sorte pister til vovehalse, snowboarding, kælkning, kanekørsel og et besøg på det legendariske afterski-sted Hinterhag hører med til enhver Saalbach-rejse. Sæt pris på de mange

Caféer, restauranter og butikker – med masser af leben på tyrolermanér. Lad forestillingen begynde.  

  • Filtre:
Få rutevejledning

Bemærk vedr. busrejser

Der er inkluderet 3 eller 6 dages liftkort – ekstra dage bookes på i bookingforløbet.

96 750 700
Vinterly skirejser