Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Skiferie med halvpension

Skiferie med halvpension

Vil du gerne have halvpension på din næste skiferie? Så er du kommet til det rette sted! Hos Vinterly har vi et stort udvalg af hoteller, der tilbyder halvpension som en del af opholdet. Det gør, at du kun skal tænke på ét måltid om dagen, da du får dækket 2 af 3 måltider. Hos de fleste hoteller indebærer dette morgenmaden, men det kan være forskelligt, om det er frokosten eller aftensmaden, du derudover får med. Sørg derfor altid for, at du har sat dig ind i, hvad det specifikke hotel tilbyder, før du booker skirejsen.

En spisesal, hvor du kan nyde halvpension på din skiferie.

Undgå at lave mad på din skirejse

Hvis du booker din skiferie hos et hotel, der tilbyder halvpension, kan du fuldt ud fokusere på alt det vigtige - fantastisk skiløb ned af pisterne, hyggelige stunder med venner og familie og ikke mindst afslapning efter en god, lang dag i sneen.

Hvis halvpensionen er med morgen- og aftensmad, kan du i nogle tilfælde tilkøbe en frokost, I kan have med. Ellers er mange af skiområderne tæt på et sted, hvor man kan holde en velfortjent pause og få spist frokost.

Hvis opholdet er med morgenmad og frokost, kan man nemt finde et sted at spise aftensmad, da langt de fleste hoteller ligger i eller meget tæt på en by.

 

Du kan udfylde formularen herunder, og så sender vi dig et personligt tilbud på din næste skiferie med halvpension.

Skriv til os her

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser