Jul i Alperne

Vil du også have en hvid jul? Bare rolig, vi hjælper!

Jul i alperne

Hvor tit har du ikke sukket efter en hvid jul i Danmark? Drømmen om en hvid jul står højt på ønskelisten for de fleste, men julemanden er sjældent leveringsdygtig i netop dette. Det er til gengæld de østrigske alper, som emmer langt væk af ægte julestemning med et snedækket landskab, små hyggelige bjerghytter, masser af grantræer, ren bjergluft og familievenlige juletraditioner på hotellerne.

Forestil dig samtidig, at du slipper for stress og jag i juledagene. At du ikke skal piske rundt og ordne stort og småt. Men blot kan nyde julehyggen i fulde drag sammen med familien – med visheden om, at andre tager sig af julemaden, julepynten, julegaverne og alle de andre traditioner, som også hører sig til. Dem bliver der ikke gået på kompromis med på skiferien.

Hos Vinterly Skirejser er vi naturligvis også i julestemning. Rundt om på vores rejsemål sørger vi for forskellige juleaktiviteter for store og små, hvor guiderne har arrangeret diverse tilbud om familievenlige aktiviteter i sneen. Der er lagt op til mange hyggelige timer på pisterne, hvor der er god tid til at slappe af sammen med dem, du holder af – og pisterne er sjældent overrendte i juledagene.

Hvis du vælger vores EGNE HOTELLER kan du være sikker på, at der er pyntet op til jul og at du kan sætte dig til et veldækket bord. Efter en aktiv dag kan du tage et bad, gøre dig klar og ønske de andre en god jul med et glas varmt gluhwein og se frem til en god julemiddag efter skandinaviske traditioner. Måske endda julemanden har fundet vej til alperne og parkeret sin kane uden for. Hvem ved?

Så tag trygt med Vinterly Skirejser på juleferie i alperne. Der er ikke blot statsgaranti for en hvid jul, men også garanti for rendyrket julehygge i rigelige mængder. Faktisk skal du blot koncentrere dig om julehyggen, lade dig gribe af stemningen og nyde de stille og stemningsfyldte stunder sammen med dine kære. Meget mere kan man næppe ønske sig …

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser