Hotel med spa på skiferien

Hotel med spa på din skiferie

Luksus ophold med afslapning & ski på et af vores hoteller

Perfekt kombination af ski og afslapning

Hos Vinterly Skirejser har vi den perfekte tur til dig, der gerne vil have en ferie med masser af ski, men samtidig også vil have tid til afslapning, velvære og hyggelige stunder. Vi har et udvalg af hoteller, hvor du kan kombinere din næste skiferie med spa - med andre ord får du det bedste fra begge verdener. Se vores liste af hoteller nederst, hvor du kan nyde et ophold med spabad og Jacuzzi - med andre ord får du masser af luksus på den helt rigtige måde.

Hyggeligt hotel med spa og jacuzzi.

Nyd din næste skiferie

Så står du og skal til og booke din næste ferie, og du gerne vil have både spa og ski på samme tid, så har vi et hotel til dig. Vi garanterer, at du får masser af fede oplevelser på pisterne samtidig med, at du kan slappe helt af i omgivelser fyldt med luksus og hygge. 

Du kan som sagt se vores udbud af hoteller med spabade & Jacuzzier herunder - eller du kan kontakte os direkte og få et personligt tilbud, der passer til dine ønsker.

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

Indlæser hoteller...

96 750 700
Vinterly skirejser