Transportinformation Norge/Sverige
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Transportoplysninger Norden

Vinterly gør alt for, at din rejse til din skidestination tilpasses til dine ønsker

Denne vinter tilbyder Vinterly et transportprogram, hvor det helt rigtige valg er muligt. Vi stiller de største krav, hvad angår service og sikkerhed, til alle vores samarbejdspartnere.

Bus

For de, der ønsker mest mulig skitid på ferien eller en billig transportløsning, er bus det rette valg. Man ankommer på destinationen om morgenen og rejser først hjem igen, når den sidste skidag er slut. Der er opsamling i hele Danmark.
 
Såfremt man er en gruppe på 20 pers. eller flere, kan man frit vælge opsamlingssted i Danmark (land og
brofaste øer).

>> Læs mere om opsamlingssteder og -tider

Kør selv

For dem, der ønsker helt selv at bestemme, er bilen det foretrukne valg. Her opnår man fuld fleksibilitet på afrejsetider og ankomsttider til og fra destinationen. Her skal man ikke følge andre gæster og givne rammer såsom tidspunkter, opsamlingssted osv.
 
På en kør selv-ferie er man helt uafhængig af andre. Således kan man også tage bilen, hvis man vil på en dagstur til en nærliggende destination.
 
Såfremt I ikke følger gængse ankomst- og afrejsedage og tjek ind- og tjek ud-tider, bedes I underrette jeres rejsekonsulent, så det kan noteres til destination. Vi ved, at kør selv-ferien er en løsning for mange, hvorfor vores priser også tager udgangspunkt i dette. Det er let og overskueligt.

Vinterly er selvfølgelig behjælpelig med bestilling af den færgeoverfart, som passer til netop din ferie. Vi samarbejder med Danmarks tre største rederier; Stena Line, Color Line og DFDS Seaways.
 
>> Læs mere om færgeoverfarter til Norge og Sverige her

96 750 700
Vinterly skirejser