Skirejser med bil
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Kør selv-skiferie/kør selv til Alperne og Norden

En kør selv-skiferie er lig med fleksibilitet og frihed

Bestem selv tempoet på jeres skiferie

Ønsker du/I fuld fleksibilitet og uafhængighed, så er kør selv-skiferie lige noget for dig/jer. I bestemmer selv afrejsetider og ankomsttider til og fra destinationen, og I kan dermed tage det i eget tempo.

Fordelene ved en kør selv-skiferie er mange. Fleksibiliteten og uafhængigheden er to vigtige faktorer, men det giver også andre muligheder. Når I er på destinationen, har I mulighed for at tage på en lille dagstur, hvis dette er ønsket. Mange af vores destinationer/byer tilbyder mange faciliteter både i og uden for byen. Så ønsker man lidt variation på sin skiferie, er kør selv-skiferie det optimale valg. Det kan også tit være en fordel at køre selv, når man har børn med på turen. Så kan man pakke bilen med alle de ting, der skal til, og man behøver ikke tænke på at skulle slæbe bagage, børneudstyr m.m. 

Kør selv-skiferie med fuld service

Selvom I vælger en kør selv-skiferie/skirejse, tilbyder vi stadig den samme service under opholdet. Såfremt I ikke følger de normale ankomst- og afrejsetidspunkter, skal vores rejsekonsulenter have besked herom, så det kan noteres til hotellet og guiderne. Guiderne vil stadig stå klar ved ankomst, og I kan også benytte jer af vores service fra guiderne.

I kan finde yderligere informationer og priser om kør selv-skiferie til vores destinationer her:

 

Destination Km
Saalbach 1135

St. Johann / Wagrain

1145
Bad Gastein 1170
Zell am See 1030
Schladming 1160
Livigno 1175
Canazei 1238

 

 

96 750 700
Vinterly skirejser