Ski-apps

Se listen over gode ski-apps

Skiferien står for døren for rigtig mange danskere, og det er oplagt at bruge sin smartphone aktivt - både før og under ferien. Vi har samlet en liste over et par af de apps, vi selv bruger:

AlpineReplay Ski & Snow
App'en måler blandt andet din fart, distance, tid i liften og kalorieforbrug. Du kan logge på deres hjemmeside efterfølgende og se 3D af dit skiløb. App'en findes både i App Store og Google Play og er gratis.

Ski Tracks
Batterivenlig app, der tillader brug i op til 14 timer. Den måler dit skiløb på telefonens GPS og bruger dermed ikke datatrafik. Du får statistikker over dit skiløb, fart og meget mere, og så kan du se dit skiløb i Google Maps. Det koster 7 kroner for premium-versionen. Den findes også i en light-version, der er gratis. Appen findes i App Store.  

Ski Amadé-App
Ski Amadés egen app, der blandt andet kan bruges som vejviser på pister, og som tager højde for niveauet på dit skiløb og din formåen. Et sikkert hit, hvis du skal til Bad GasteinWagrainSt. Johann eller Schladming. Findes i både App Store og Google Play og er gratis.
 

Vi anbefaler, at du sætter dig ind i, hvordan app'en virker og evt. datatrafik, inden du bruger app'en.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser