Sikkerhed

Sikkerhed på skiferien med Vinterly

Vinterly gør alt for, at I kommer sikkert gennem jeres skiferie!
 
Vi kan altid træffes på et nødtelefonnummer, der gælder 24 timer i døgnet, og som kan benyttes af vores gæster. Alle vores guider har mobiltelefon, og disse numre udleveres også ved ankomst.

Vores guider står altid på ski med hjelm, da vi ved, at de er rollemodeller for de unge. Guiderne er i daglig kontakt med de lokale og med liftselskabet, og de er derfor altid opdateret på sneforhold og sikkerhed. Brug dem; de er der for dig.
 
Fanget i en lavine?
Ikke hos os! Vi tilbyder offpiste-kurser med specialski, lavineudstyr og lokale bjergguider, så du undgår ulykker. Benyt dig af dette tilbud og undgå at tage nogen chancer. 
 
Undgå at fare vild
På alle destinationer tilbyder vores guider pistevisning på din første skidag. Derefter kan du bl,a. møde dem som skilærere i de lokale skiskoler. Specielt børnene elsker dansktalende instruktører, som er rigtigt uddannede.

Beredskabsplan
Hvis uheldet skulle være ude, har Vinterly udarbejdet en beredskabsplan, hvori der ned til mindste detalje er udarbejdet, hvem der gør hvad. Alle ansatte kender deres rolle og opgave, såfremt uheldet skulle være ude.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser