Praktisk info Alperne og Norden

Praktisk information om Alperne og Norden

Specielt for Alperne

Rabatter
Børnerabatter/enhedspriser gives kun, hvis børn sover i opredning på forældrenes værelse. Dokumentation for børnenes alder bedes medbragt og skal fremvises til receptionspersonale på forlangende. Medmindre andet er nævnt, skal der skal være min. 2 fuldt betalende for at opnå børnerabat. Man kan ikke få både børnerabat/enhedspris og opredningsrabat. Børnerabatten er gældende for børn i alderen 2-12 år - medmindre andet er angivet.

Service på rejsemålet
Vinterly har guideservice i Alperne. Læs mere om vores guideservice her


Lejligheder
Alle priser på lejligheder er pr. person ud fra det antal gæster, som den enkelte lejlighed er normeret til. Ved færre rejsende end det anførte antal senge betales tillæg pr. tom seng. Medmindre andet er anført, er priserne inkl. el, vand, skat og guideservice. Egne håndklæder og viskestykker skal medbringes. Sengelinned er inkluderet, medmindre andet er anført.

Skigaranti
Vi garanterer, at I kommer til at stå på ski på jeres rejse. Hvis det skulle ske, at hele skiområdet er lukket grundet manglende sne, sørger vi for at transportere jer til et område, hvor der er sne - uden omkostninger for jer. Dette er gældende i Østrig og Italien.

Prisen inkluderer:
Ophold i indkvartering, vand og strøm, medmindre andet er anført.

Specielt for Norden

Rabatter
Børnerabat på hoteller gives kun, hvis børn og voksne bor på samme værelse. Dokumentation for børnenes alder bedes medbragt og skal fremvises til receptionspersonale/guide på forlangende. Alle priser er pr. person, medmindre andet er anført.
I lejligheder/hytter ydes der ingen børnerabat.

Service på rejsemålet
Vinterly har ingen guider i Norden, og rejsen foretages derfor på egen hånd.

Lejligheder/hytter
Priserne er baseret på antal personer i indkvarteringen. Således er prisen pr. person højere, hvis man kun er 7 personer i en enhed til 10 personer, end hvis man er 10 personer.
I mange lejligheder og hytter er der familiekøjer. Den nederste køje er bred (120 cm) og tæller som to sengepladser.
Vi fraråder derfor, at man bruger alle sengepladser i en enhed, hvis man ikke rejser med børn. Spørg din rejsekonsulent, hvorvidt der indgår en eller flere brede underkøjer i enheden. Hvis andet ikke er angivet, skal viskestykker, håndklæder og sengelinned medbringes hjemmefra ved indkvartering i lejligheder.

OBS! Ved bestilling af en rejse til norden, skal bestillingen først accepteres af vores samarbejdspartner, før Vinterly kan bekræfte reservationen endeligt!

Snegaranti
Vi tilbyder samme snegaranti, som de enkelte destinationer har.                                                  96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser