Skirejser med bil
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiferie med egen bil

En kør selv-skiferie er lig med fleksibilitet og frihed

Bestem selv tempoet på skiferien

Ønsker I fuld fleksibilitet og uafhængighed, så er kør selv-skiferie lige noget for jer. I bestemmer selv afrejsetider og ankomsttider til/fra destinationen og kan dermed tage det i eget tempo.


Fordelene ved en kør selv-skiferie er mange. Fleksibiliteten og uafhængigheden er to vigtige faktorer, men det giver også andre muligheder. Når I er på destinationen, har I mulighed for at tage på en lille dagstur, hvis I har lyst. Mange af vores destinationer/byer tilbyder mange faciliteter både i og udenfor byen, så ønsker man lidt variation på sin skiferie, er kør selv-skiferie det optimale valg. Det kan også tit være en fordel, når man har børn med på turen. Så kan man pakke bilen med alle de ting, der skal til, og behøver ikke at tænke på at skulle slæbe bagage, børneudstyr m.m. 

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme kø ved den tysk/danske grænse på hjemrejsen grundet øget grænsekontrol.

Kør selv-skiferie med fuld service

Selvom I vælger en kør selv-skiferie/skirejse, tilbyder vi stadig den samme service under opholdet, som alle andre får. Såfremt man ikke følger de normale ankomst- og afrejsetidspunkter, skal vores rejsekonsulenter have besked herom, så det kan meddeles til hotellet og guiderne. Guiderne vil stadig stå klar ved ankomst, og I kan også benytte jer af deres service.

96 750 700
Vinterly skirejser