Fly- og bustider

Fly- og bustransport

Vinterly gør alt for, at din rejse til din skidestination tilpasses til dine ønsker

Denne vinter tilbyder Vinterly et transportprogram, hvor det helt rigtige valg er muligt. Vi stiller de største krav til service og sikkerhed til alle vores samarbejdspartnere. Du vil møde vores danske guider på rejsemål i Alperne enten i lufthavnen eller ved ankomsten på destinationen. De modtager jer og sørger for, at ferien får den optimale start.

Skiferie med fly

Kom hurtigt og nemt på ski med fly. Vinterly kan tilbyde fly til alle vores østrigske og italienske destinationer. Med en flyrejse bruger du minimal tid på transporten og kommer frem til destinationen frisk, veludhvilet og klar til skiløb. Vi sørger selvfølgelig også for transfer fra lufthavnen direkte til din destination. Transfer indgår i alle vores priser. 

Vi tilbyder fly på følgende strækninger:

  • København - Salzburg // Billund - Salzburg // Aalborg - Salzburg
  • København - Bergamo // København Torino 

 

>> Se vores aktuelle flytider 

 

Kør selv-skiferie

For dig, der ønsker helt selv at bestemme, er bilen det foretrukne valg. Her opnår man fuld fleksibilitet på afrejsetider og ankomsttider til og fra destinationen. Her skal I ikke følge andre gæster og givne rammer om tidspunkter, opsamlingssted osv. På en kør selv-ferie er I helt uafhængige af andre. Således kan I også tage bilen, hvis I vil på dagstur til en nærliggende destination.
 
Såfremt I ikke følger gængse ankomst- og afrejsedage eller tjek-ind- og tjek-ud-tider, bedes I informere jeres rejsekonsulent, så vi kan videregive informationerne til hotellet og guiderne. 
 
Som kør selv-gæst er man selvfølgelig Vinterly-gæst som alle andre, og man kan således stadig benytte sig af service fra vores guider og få information og rådgivning om overnatning og ruten til destinationen enten via vores skieksperter eller på vores hjemmeside. 

 

>> Læs mere om kør selv-skiferie

 

 

Skiferie med bus

For de, der ønsker mest mulig skitid på ferien eller en billig transportløsning, er bus det rette valg. I ankommer på destinationen om morgenen og rejser først hjem igen, når den sidste skidag er slut. Der er opsamling rundtomkring i hele Danmark. Såfremt I er en gruppe på 20 pers. eller flere, kan I frit vælge opsamlingssted i Danmark (land og brofaste øer)

 

>> Se vores aktuelle bus- og opsamlingstider

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser