Dansk skiskole

Dansk skiskole

Dansk skiskole - når de små skal have det bedste

 

5 små goodies, der hjælper dig til at træffe en beslutning om, hvorvidt dit barn skal på dansk skiskole

Når du tager på skifere, skal det være sjovt for hele familien. Også for de mindste.  Det er godt givet ud at lære at stå på ski i en tidlig alder. Men her er det vigtigt, at dit barn får en god oplevelse på ski første gang. Det handler om tryghed og fællesskab.  Vil du gerne have, at dit barn får en god start på fremtidige skiudfoldelser? Og at han eller hun samtidig får lyst til at stå på ski? Så giver Vinterly dig her fem gode grunde til at vælge en dansk skiskole. 

Vi taler dansk

Den er god nok. Alle vores skiguider i Østrig taler dansk. Vi synes, det skal være nemt for dit barn at forstå, hvad skiinstruktøren siger. Det giver tryghed for dig og dit barn. Specielt hvis dit barn er nybegynder og dermed skal stå på ski for første gang. 

Sjove oplevelser og fællesskab

Når man står på ski, handler det først og fremmest om at have det sjovt. På en dansk skiskole vil dit barn møde andre danske børn og indgå i et socialt fællesskab.  På vores nybegynderhold handler det om at vænne sig til at have skiene på fødderne (Det har vi alle været igennem). Der bliver bygget flere færdigheder på, i takt med at dit barn bliver mere øvet. Vi starter stille og roligt, så alle kan følge med. Vi starter på de flade grønne pister og specielle børnebakker, så alle kan være med. 

Fri for mor og far – vi kalder det børnetid

Mor og far skal ikke med på skiskole. Det er børnetid. Børnetid et frirum for børn, hvor dit barn kan få frie rammer til at opnå den bedste indlæring. Vores skilærere er alle meget pædagogiske og vil tage godt imod dit barn.  Ofte ligger skiskoleundervisningen om formiddagen med to timers blandet undervisning og leg. Der bliver holdt en times pause over middag. Om eftermiddagen er der igen to timers leg og sjov.  Vi lover dig, at det er sjovt at komme på skiskole. Du kan sammenligne det lidt med at gå i børnehave. Først og fremmest er der en masse gode lege på programmet, men der er også lidt undervisning, så dit barn lærer at stå på ski stille og roligt.  Aldersgrænsen for skiskole kommer an på, hvilket land I rejser til. Det svinger mellem tre og fem år. Vigtigst af alt er, at dit barn føler sig parat til at komme på skiskole. Det eneste krav, der bliver stillet, er, at dit barn skal være blefri. 

Pizza og pomfritter

Det smager altså godt. På vores danske skiskoler lærer dit barn først og fremmest en masse sjove lege i sneen, men der undervises også i rigtig gode skiteknikker for nybegyndere.  Kender du den seje pomfritteknik? Her står du på ski ned ad bakken, og skiene peger ligeud - faktisk som to velsmagende pomfritter.  Eller måske er du mere til pizza? Du laver en pizza, når du bruger dine ski til at bremse med. Dine ski er skrå og ligner et stykke pizza. Det er et fedt bremsetrick! Det handler alt sammen om glæde og passion, når dit barn skal lære at stå på ski, og det sørger vores pædagogiske skiguider for. 

Få en god start med skiskole

Er du stadigvæk ikke overbevist om, hvorvidt dit barn skal på skiskole, så giver vi dig et par hårdtslående argumenter for det lige her:

  1. Det er vigtigt at få en god skistart for blive sikker på ski. Ellers risikerer du skader og dårlige skivaner, som senere hen kan føre til langvarige skader
  2. Grundlæggende skiteknikker kan få dig sikkert ned ad skipisterne, mens du har kontrol over dine ski
  3. Du bliver en sikker skiløber på løjperne, så andre ikke skal være urolig for dig, hvilket skaber tryghed
  4. Skiskole er en god investering til fremadrettede skiudfoldelser, så dit barn får lyst til at stå på ski til næste år
  5. Skiskole er for alle i familien. Er I flere nybegyndere, så kan det være en god idé at leje en privatinstruktør i et par timer. Pengene er godt givet ud, og I får gode, brugbare teknikker. Desuden er det hyggeligt at stå på ski sammen 

 

Du er garanteret dansk/skandinavisk skilærer for børn på alle niveauer på følgende destinationer:

Wagrain

Danskernes favorit

Maria Alm
Zell am See

Fantastisk skiløb

Livigno

Der findes danske/skandinaviske skilærere på følgende destinationer:

Saalbach

Skicirkus med manér

St. Johann
Schladming

Stor, større, størst

Zauchensee
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser