Betingelser
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Medlemsbetingelser

Jeg har accepteret at blive medlem af vinterly.dk, og at alle vinterly.dks salgskanaler må bruge mine oplysninger til markedsføringsformål såsom tilbud, invitationer og servicemails - heriblandt tabt kurv, nyheder etc. i form af e-mail, sms, breve m.m. Jeg er selv ansvarlig for at opdatere mine personlige oplysninger, og jeg kan til hver en tid henvende mig til vinterly.dk: ski@vinterly.dk for at ændre/slette mine oplysninger. Personlige oplysninger gemmes i vinterly.dks kundedatabase, der ejes af Vinterly, og vil til enhver tid blive behandlet i henhold til loven om persondata. Medlemskab af vores kundeklub er gratis og uforpligtende.

§ 1 GENERELT
Disse betingelser dækker alle websites, salgskanaler og enhver kundeklub, som vinterly.dk ejer og administrerer. vinterly.dk er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig, så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte vinterly.dk

§ 2 VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
vinterly.dk kan i henhold til strenge regler om fortrolighed og begrænsning af brugen videregive dine oplysninger til vinterly.dks samarbejdspartnere, som leverer ydelser på vinterly.dks vegne, og som har brug for at behandle personoplysninger for at kunne levere sådanne ydelser. Når du bruger "vinterly.dks ydelser," giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan blive videregivet til vinterly.dks samarbejdspartnere. vinterly.dk videregiver ikke dine personoplysninger til anden tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

Under visse omstændigheder kan det imidlertid i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til de retslige myndigheder.

§ 3 DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER
§ 3.1. Personspecifikke oplysninger
Dine personlige oplysninger kan af vinterly.dks salgskanaler blive brugt til markedsføringsformål såsom tilbud, invitationer, nyheder etc. i form af e-mail, sms, brev mm. Du er selv ansvarlig for at opdatere dine personlige oplysninger og kan til hver en tid henvende dig til vinterly.dk for at ændre/slette dine oplysninger: Kontakt vinterly.dk pr. e-mail: ski@vinterly.dk. og pr. telefon: 96 750 700. Du kan også logge på din profil på vinterly.dks website. Dine oplysninger gemmes i vinterly.dks kundedatabase, der ejes af Vinterly  CVRnr: 20898909, der dermed har ejendoms- og brugsret til de registrerede oplysninger. Kundedatabasen administreres af Loyalitetsbureauet, Århus, som er vinterly.dks samarbejdspartner i forbindelse med Vinterlys kundeklub.

§ 3.2. Generiske oplysninger
vinterly.dk vil af og til indsamle oplysninger fra dig, som ikke afslører din identitet - for eksemplevis at finde aldersgennemsnittet eller den geografiske fordeling af kundedatabasen. vinterly.dk bruger disse oplysninger til redaktionelle formål og lejlighedsvis til andre interne formål.

Sådanne oplysninger bruges samlet af vinterly.dk og bliver dermed ikke knyttet til et bestemt navn, en bestemt adresse eller andre personspecifikke oplysninger.

§ 3.3. Dansk Persondatalov
vinterly.dk vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til lov om persondata. Se vores persondatapolitik her

96 750 700
Vinterly skirejser