Lofer

Skiferie i Lofer

Destinationsfakta
Byens højde:
639 m
Højeste skiløb:
1747 m
Længste nedkørsel:
9 km
Total pistelængde:
46 km
Langrend:
41 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
13
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
2
T-lifter:
9
Liftkap. pr. time:
15406
Pistefakta
31 km
12 km
3 km
1747 m (Top) 639 m (By)

Østrigsk skirejse for børn og barnlige sjæle

Der er dømt familiehygge, hvid stue og vaskeægte vinterly i skiområdet Lofer i Østrig. Den hyggelige alpeby tæt på den tyske grænse er som skabt til børnefamilier, der ønsker en skiferie i trygge, rolige og charmerende omgivelser. Tag til Lofer, hvis skirejsen skal være på familiens præmisser.

Godt overblik

Skiområdet i Lofer er dejligt overskueligt. Der findes da både sorte og røde pister, hvor du kan prøve kræfter med skiene. Men langt de fleste pister er i den blå farvekategori. Alle pister ender tilmed det samme sted på en flad afslutning nede i dalen. Det giver ro i maven hos forældre, hvis børn skal være ret opfindsomme for at blive væk i terrænet.

Råhygge i rigelige mængder

Lofer er ren råhygge i sneen. Her er skiferien en leg. Børnene er i gode hænder hele dagen med mange aktiviteter, både med og uden ski. Der er rige muligheder for at besøge de hyggelige østrigske alpehytter undervejs. Og nede i dalen kan voksne afslutte dagen med et skummende glas fadøl eller varm kakao, mens krudtuglerne hygger videre på den lille legeplads i sneen.

Skiskole på dansk

Lofer er godt begynderterræn. Børnene kan begynde i skiskolen, hvor der er garanti for dansktalende skilærere. Priserne på skiskolen er fornuftige, og børnene lærer på kort tid alle facetter af skiløbet. 

Børnevenlige hotel - faktisk er det vore eget

Vores eget Vinterly hotel - Hotel Dax - har børnefokus. Det er placeret i rolige omgivelser, uden larmende afterski og diskoteker, og kan kunsten at servicere danske børnefamilier på skiferien. Tilmed tilbydes favorable enhedspriser for børn til og med 12 år, så feriebudgettet ikke løber løbsk.

Mange aktiviteter

I Lofer er der gode indkøbsfaciliteter, muligheder for at spise på hyggelige restauranter eller afprøve spændende aktiviteter. Løb et par baner på natur-skøjtebanen, prøv kælkebanen ved "Knappenstadl" eller nyd den skønne østrigske udsigt over de forgrenede vintervandringsruter (100 km) rundt omkring toppen på Loferer Alm. Et andet forslag er at tage på fakkelvandring gennem Lamprechts-hule ved St. Martin, som er den største gennemgangshule i verden.

Kort og godt: Lofer er skiferie i børnehøjde – og de voksne må også være med!

Populære hoteller

Hotel Dax, Lofer

Halvpension
  • God beliggenhed
  • ½-pension med morgenmad og dejlig buffet
  • Gratis drikkevarer til aftensmaden
Prisen inkluderer:
  • Ophold
  • Halvpension
  • Guideservice
  • Skileje til børn t.o.m. 12 år
  • Drikkevarer til aftensmaden
  • Liftkort
Tilføj til favoritter
  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser