Priser på skiskole
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiskole Livigno

Livigno er et skiparadis for alle, som bliver lykkelige af at se på alper, puddersne og kilometerlange pister, og destinationen er ideel for både begyndere og øvede skientusiaster.

Livigno er en god skirejsedestination for forældre, som er taget af sted med børn på begynderniveau, da skiskolen både giver god læring og legekammerater i sneen, mens far og mor har tid til at udfordre bjergene på egen hånd.

Skiskolen er med til at skabe interesse for skiløb, da det ikke kun er træning, det gælder, men også tryghed og leg på pisterne. Børnene får succesoplevelser og føler sig trygge ved lifterne, skiene og pisterne, så I kan tage på familietur allesammen efter skiskolen.

 

LIVIGNO PERIODE PRIS
Gruppeunderv. 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
*Børn med fart. 2 dage á 2 timer Hele sæsonen  kr.                          929
*Voksen, bliv bedre på ski. 2 dage á 2 timer Hele sæsonen  kr.                          929
Privatundervisning 1-2 personer i 2 timer Hele sæsonen  kr.                      1.129
Privatundervisning yderlig 1-3 personer Hele sæsonen  kr.                          569
Garanti for dansk skiskole - Børn 5-12 år, nybegynder, 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
Garanti for dansk skiskole - Børn 5-12 år, let øvet med 1-2 ugers ski erfaring, 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
Garanti for dansk skiskole - Børn 5-12 år, øvet med 3 eller flere ugers ski erfaring, 4 dage á 3 timer Hele sæsonen  kr.                      1.739
Konverterings regel: Opstår den uheldige situation, at der er mindre end 4 personer tilmeldt på 4 x 3 timers holdene, har skiskolen ret til at konvertere timeantallet. Det sker som følger:  
3 personer kører 9 timer i alt, 2 personer kører 6 timer i alt og 1 person kører 4 timer i alt    
*Børn med fart = Børnehold med sjovt og udfordrende skiløb. Man skal kunne køre røde pister og med parallelle ski. Masser af skiløb med fokus på at lære gennem alt det nye og sjove.


 
*Voksen, bliv bedre på ski = Minikursus for dygtige skiløbere, der vil blive endnu bedre til pukler, svær sne, freestyle og freeride. Fokus er på masser af skiløb og individuel fejlretning.   


Gruppeundervisning på skiskolen starter altid søndag i tidsrummet fra kl. 09.00 – 12:00 eller fra kl. 13.00-16:00.

Vi kan desværre ikke garantere dig et bestemt tidspunkt for privatundervisning hvad angår formiddag eller eftermiddag. 

Gruppeundervisning 4 dage á 3 timer: afhængig af uge, kan der være hviledag tirsdag.

Mødested:

Mødestedet for skiskolen er ved lift nr. 18 (DOSS) – bemærk dog, at det kan skifte i højsæsonen.

 

*Børn med fart = Børnehold med sjovt og udfordrende skiløb. Man skal kunne køre røde pister og med parallelle ski. Masser af skiløb med fokus på at lære gennem alt det nye og sjove.

*Voksen, bliv bedre på ski = Minikursus for dygtige skiløbere, der vil blive endnu bedre til pukler, svær sne, freestyle og freeride. Fokus er på masser af skiløb og individuel fejlretning.

Såfremt I ikke rejser med Vinterly, kan vi desværre ikke være behjælpelige med skiskole.

Vil du være sikker på at få plads på et hold med garanti for dansk skiskole skal du bestille det hjemmefra. Der kan være fyldt på holdene hvis du afventer med at bestille til ankomst på rejsemålet.


Konvertering/force majeure: Er vi i den uheldige situation, at der er færre end 4 personer tilmeldt på et 4 dages hold, forbeholder vi os ret til at konvertere timeantallet. Det sker som følger:

3 personer kører 10 timer i alt
2 personer kører 8 timer i alt
1 person kører 4 timer i alt

Garanti for dansk eller skandinavisk skilærer på skiskolen

Vores skiskole i Livigno er både for børn og voksne, og vi garanterer dansk skiskole med dansktalende instruktører for børn på alle niveauer. Det giver en ekstra tryghed, især for børnene, når de kan tale og forstå vores skiinstruktører, og det giver gode legetimer i skiskolen, når de andre børn også taler dansk. Bemærk garanti for dansk skiskole er kun for gruppeundervisning 5-12 år.

Er det første gang, I er af sted på skiferie i Livigno, er det en god idé at tage på skiskole, også selvom I har været på skiferie før. Især for børnene er det rart at have nogle erfarne skiguider med, når de skal lære et nyt skisportssted at kende, så de kan blive trygge ved de udfordringer, som pisterne i Livigno byder på. Hos Vinterly Skirejser gør vi alt, hvad vi kan for at både børn og voksne, uanset niveau, føler sig trygge og i gode hænder på vores skirejser.

Skriv til os og hør mere

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OfferWithNewsletter.cshtml)
  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser