Livigno

Skiferie i Livigno

Se hoteller og priser

Destinationsfakta
Byens højde:
1816 m
Højeste skiløb:
3000 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
40 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
62
Kabinelifte:
3
Stolelifte:
15
T-lifter:
15
Liftkap. pr. time:
46000
Pistefakta
40 km
55 km
20 km
3000 m (Top) 1816 m (By)

Skirejser til Livigno: Luksus over hele linjen 

Fantastisk skiløb. Toldfri designershopping. International stemning og et køkken, der får tænderne til at løbe i vand. Når I tager på skiferie i Livigno, får I serveret kvalitet, lige meget hvor I går hen. 

Skiløbet i Livigno

Livigno er beliggende i ca. 1800 meters højde, og skiområdet byder på i alt 110 km for både begyndere og øvede. Tættest på byen ligger Carosello med brede blå pister til nybegyndere og let øvede. Jo højere I bevæger jer op i terrænet, des mere udfordrende skiløb finder I. Liftsystemet er veludbygget, og man kommer hurtigt op i området. Kort sagt: Livigno er et skiområde med noget for enhver smag. 

Bonus: Livigno byder på en af de bedste snowboardparker i Europa med masser af rails og hop i forskellige sværhedsgrader. Området er meget snesikkert, da skiløbet ligger i 1816 til 2796 meters højde.

OBS: Det er lovpligtigt for børn under 14 år at bruge hjelm, når de står på ski i Italien. Hvis dette ikke overholdes, kan det medføre bødestraf og fratagelse af liftkort. 

Byen/området Livigno

Livigno er en utrolig charmerende og hyggelig italiensk alpeby med masser af byliv. På den lange gågade er der rigtig gode mulighed for shopping, og der er små hyggelige cafeer og restauranter og et kasino. Området er toldfrit, så der er rig mulighed for at få både Ray-Ban-solbriller, fedt skiudstyr eller en designertaske med hjem i kufferten.

Johannes anbefaling af Livigno:

"Livigno er og bliver en af mine favoritter. Med høj beliggenhed og bjerge helt ned til byen, er der noget helt specielt over hvordan rigtig by og skiløb smelter sammen. Børneområderne til de små og fun til de større børn, får man ikke bedre end i Livigno. Fordi Livigno er toldfrit område, er der rigtig mange gode butikker. Der er fantastiske spisesteder og her er afterski på Hotel Allegra bare super lækkert. Frem med Uno kortene og børnene kan sagtens være med. Også til alle de gode afterskisange."

Tunnelinformation:

Når du tager til Livigno, skal du være opmærksom på, at den eneste vej ind i byen om vinteren er en 3 km lang tunnel. Husk at medbringe euro i kontanter til tunnelafgift. Der tages kun imod kontanter. 

 

 

Pistefakta
40 km
55 km
20 km
3000 m (Top) 1816 m (By)

Aktiviteter i Livigno:

 • Cronox byder på bowling, spillemaskiner, bordfodbold, pool, billard m.m.
 • Snescooter
 • Wellness-center Aqua Grande
 • Black Pool Aquagranda er et stort vandland med boblebad, udendørs bassin, sauna, dampbad m.m.
 • Ridning
 • Sneskulpturer ved Mottolino
 • Kælke 

Guidernes TOP 10

1. Caramanel – Prøv den hemmelige barbequesovs!

På bjergsiden Mottolino er der et spisested, der hedder Caramanel. Restauranten ligger for enden af en stolelift, hvor man kan få den ultimative kyllingeret med en hemmelig barbecuesovs, der smager himmelsk. Caramanel er indrettet med hyggelige træbænke, der er betrukket med pels, og der er en rigtig hyggelig stemning. Hvis man kommer forbi om eftermiddagen kan man få fornemmelsen af bjergets afterski-feeling, og det er absolut heller ikke noget, man skal gå glip af.

2. Latteria del Livigno – Store isdesserter af premium råvarer

Lattaria del Livigno er det lokale mejeri, der ligger for enden af byen ude ved tunnelen. Mejeriet har en terrasse, hvor man kan kigge op på begge bjerge og nyde en frokost med lækre italienske oste, tapas anretning eller ægte italiensk is. Der er også mulighed for at shoppe frisk mælk og forskellige oste med hjem.

3. Alegra – Livignos bedste afterski

Alegra er byens bedste afterskisted. Der er en god og intim stemning, hvor både børn og voksne kan slappe af efter en lang dag på bjerget. Alegra ligger i bunden af gondollen Carosello 3000, og er også en lækker restaurant. Der er store ruder, så man kan sidde og kigge op på bjerget, mens man nyder en kold øl. Alegra er indrettet med de klassiske træborde og bænke, og når musikken spiller de populære radiohits eller guidesange, er der helt sikkert dansegaranti.

4. Bait del Gheit – Er du til byens bedste pizzaer?

Bait del Gheit har Livignos ultimative bedste pizza. Det ligger lige i centrum af byen, og udefra kan stedet godt se lille og snuske ud, men indenfor rammer duften af perfekt bagt pizza og italiensk charme. Ejeren står der selv hver dag, og laver sjov med både gæster og medarbejdere. Det kan anbefales at bestille bord, da der ofte er proppet, men man kan også tage chancen, for man får gratis drinks i baren, mens man venter. Bait del Gheit er italiensk, når det er bedst.

5. Mickeys pub – tag rutschebanen ned på diskoteket!

Mickeys pub ligger i centrum af byen, og er stedet for de unge, der vil have gang i den i skiferien og vil i byen. Det er et diskotek, hvor der er en rutsjebane i indgangen, som man skal rutsje ned ad, når man ankommer. Diskoteket er delt op i to rum, og når der er nok mennesker, bliver der pludselig afspillet en kendingsmelodi, og porten ind til det andet rum åbner sig.

6. La Tresenda – selvforsynende restauratør der lokker med gourmet mad.

Lidt udenfor bygrænsen ligger La Tresenda, der er en moderne gård. Gårdejeren Paolo laver lækker gourmet mad, hvor han selv producerer alt på menuen. Der er fritgående lamaer og heste, som man kan gå rundt og hilse på. Hele gården er selvforsynende med kød, grønsager og mælkeprodukter, og vinen, der bliver serveret til maden, er lokal.

7. Snescooter – fed action aktivitet

Vil I have fart på, skal I prøve snescooter på Mottolino. Her drøner man afsted med den smukkeste udsigt ud over Livigno by. Man får selv lov til at køre snescooteren med en guide, der kører forrest. Man skal være over 18 for at køre på snescooter, men børn må gerne sidde bagpå. Det giver et sus i maven, når man hører motoren spænde afsted over den glitrende snedyne, og man kan få rigtig god fart på. Derudover er der den smukkeste udsigt, som selv de bedste kameraer har svært ved at gengive.

8. Paraglidning – Adrenalin i rigelige mængder

Paraglidning er en vild oplevelse. Her tager man op på toppen af bjerget, og springer ud i en tandem faldskærm med en lokal guide. Det er en enestående udsigt, mens man lige så stille daler ned i dalen med ski på, så man er klar til at køre videre, når man lander i bunden af liften eller ved langrendsbanen. Man skal være over 18, og hele turen afhænger af vejret. Der er forskellige lokale guider, men vi anbefaler Fabio, der er en lokal mand, der har været Paraglidning guide i mange år.

9. Aqua grande – vandland med wellness muligheder

I udkanten af byen er der et vandland, hvor man også har mulighed for at træne og dyrke fitness. Aqua grande har boblebad, swimmingpool, rutsjebaner, wellness og spa. En dag i vandlandet giver en afslappende ro, hvor der er mulighed for at forkæle de skistøvletrætte fødder og ømme ben.

10. Øl 1816 – prøv lokal øl og en meget mærkværdig oplevelse

Livigno ligger i højden 1816, og det har givet inspiration til navnet på den lokale øl: 1816. I byen ligger det lokale ølbryggeri, som har den samme filosofi og passion for øl, som italienerne er kendte fra deres vinproduktion. Du kan ikke købe øllen i det lokale supermarked, men man kan få det i restauranterne og på bryggeriet. De brygger den obligatoriske pilsner og sortimentet er ikke bredt, men det er kvalitet. Det er øl, som de gerne vil servere til mad, så der er også mulighed for at spise frokost på bryggeriet, hvor øllen også er tænkt ind i maden. Man kan for eksempel få kylling vendt i øl. Mens man venter, får man serveret jordnødder, hvor man kaster skallerne på gulvet, der er dækket til af jordnødder, og alene det er en mærkværdig oplevelse.

Tip fra vores skieksperter:

 

Læs mereMinimér

Populære hoteller

eget hotel
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

App Albana, Livigno

Ingen pension
 • Perfekt til mindre grupper eller familier
 • Italiensk stemning og kvalitet
 • Nær centrum
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Guideservice
 • Liftkort
Tilføj til favoritter

Hotel San Rocco, Livigno

Halvpension
 • 100 meter til liften
 • 50 meter til pisten
 • God 3 retters italiensk aftenmenu
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Guideservice
 • Liftkort
Tilføj til favoritter
 • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser