Skilærer
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

 

 

Skal pisterne være din arbejdsplads?

Vi formidler skilæreruddannelsen til dig og når du har sendt os en ansøgning og du bliver udvalgt - får du et uddannelsesforløb med en afsluttende jobgaranti hos en gennemprøvet samarbejdspartner.

I dit arbejde som skilærer vil du konstant være i kontakt med mennesker fra mange forskellige nationaliteter. Du vil igennem en sæson i alperne, udvikles som person og have en masse uforglemmelige oplevelser sammen med  dine gæster, kollegaer og på egen hånd.

Du vil arbejde i en skiskole, hvor du vil blive en del af et større team. Dine kollegaer vil typisk have tysk, engelsk eller skandinavisk sprogstamme.

Skilærer jobbet indeholder bl.a.

  • Masser af skiløb
  • Løbende intern træning i skiskolen
  • Undervise begyndere i alle aldre
  • Gruppe og privatundervisninger
  • Ugentlige/daglige møder
  • Forberedelse til f.eks. "Kindergarten" opsætning

Uddannelsesforløbet koster 20.500kr for den østrigske skilæreruddannelse. Her får du transport til Østrig sammen med dine kommende kollegaer, ophold på 3 stjernet hotel i Zell am See, morgenmad og aftensmad samt mulighed for at smøre madpakke samt 14 dages liftkort.

Der vil være 4 introduktionsdage med skiundervisning, teori samt tyskundervisning. Herefter starter Anwärter, hvilket er 10 dages intensiv skiundervisning på bjerget samt teori om eftermiddagen/aften. Det hele sluttes af med 2 praktiske eksamener samt en teoriprøve.

Herefter er det du på din destination og få den mest fantastiske vintersæson i alperne.

Har du spørgsmål til jobbet, uddannelsen eller det praktiske kan du kontakte til koordinator Sofie Lind sofie@skigroup.dk - du er også meget velkommen til at vedhæfte din ansøgning og CV med det samme.

 

 

Læs mere om jobbet

 

 

 

 

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser