Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Korte skiture med fly

Kort skiferie med fly

Ta' på en hurtig skitur til alperne, og udnyt tiden maksimalt

Ta' et afbræk fra hverdagen med en kort skitur til de snedækkede alper

Flere og flere danskere vælger at tage en kort skiferie i alperne – som regel for at varme op til en længere skiferie senere på sæsonen eller bare fordi de ikke kan lade være. Det er blevet populært at invitere både vennerne, veninderne, kortklubben eller vinterbaderne med på en fornøjelig skirejse nogle dage. Årets firmaudflugt kan snildt henlægges til alperne med lige dele fagligt indhold og kombinationen af ski og afterski efterfølgende.

Hos Vinterly Skirejser tilbyder vi en bred vifte af korte og fleksible skiferier. Brug et par fridage eller en ledig weekend til et livgivende afbræk fra hverdagens trummerum. Nyd alpelivet på vores mange skønne rejsemål, vælg gerne et af vores egne hoteller og få maksimal pistetid på grund af den gode beliggenhed. Vores korte skirejser er tilrettelagt, så du har mest muligt ud af tiden. Vi har et stærkt flyprogram med fleksible afgange fra Billund, Aalborg og København – og med en kort transfertid fra lufthavn til det valgte hotel.

Kør-selv og bus er også muligt. Uanset transportform, rejsemål og tidspunkt i skisæsonen er du sikker på at komme hjem fra en intens skiferie, der for langt de fleste lever længe og positivt i den personlige erindring.

Flyv fra:

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser