Majbritt
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

 

 

Mød Majbritt

Mit navn er Majbritt. Jeg har arbejdet i virksomheden siden maj 2008. Ja jeg har faktisk arbejdet med oplevelser, service og rejser stort set hele mit lange liv, og brænder for det hver eneste dag.

Jeg har 3 børn, som i dag er 12-13 og 17 år. Da vi startede med at stå på ski, var børnene små. På det tidspunkt var det vigtigt at finde mindre rejsemål og ikke mindst rejsemål der kunne tilbyde dansk skiskole.

Alle mine børn var de første par år på skiskole, men i dag er der ingen der ”gider” længere. Derimod tager jeg af og til selv en privat lektion med en skiinstruktør – jeg løber jo slet ikke med samme fart som mine børn, der alle (ligesom de fleste andre børn) er frygtløse når det gælder skiløb.

Min bedste skiferie

Uha det er svært – synes alle skiferie har været rigtig gode. Det er klart at de første par år, når ungerne er små er en investering. Det er ”hårdt” arbejde. Men hold op hvor vi høster nu, når vi tager afsted.

Jeg tror at vores skiferie sidste jul på Hotel Enzian er et af de bedste ferie vi vil tænke tilbage på. Enzian er det perfekt sted at holde jul. Rigtig Østrigsk hygge - stå på ski den 24/12, og slutte af med utrolig dejlig mad og dans om juletræ. Den perfekte jul og perfekte skiferie.

Et par af mine bedste oplevelser

Hotel Planai
Et af mine ynglings hoteller – simpelthen fordi det hele er baseret på at være nemt for skigæster. Vi parkerer i kælderen, tager elevatoren op direkte til receptionen. Skiudlejning i huset og gondolen lige overfor hotellet. Det er ren luksus. Mine børn elsker når vi, inden vi tager afsted på ski går ned i supermarkedet som også ligger i kælderen under hotellet, køber nogle lækre sandwich og så sidder i sneen og spiser vores medbragte mad til frokost på bjerget.

Hotel Enzian, Zauchensee
Det sted jeg altid kommer tilbage til. Der er bare en speciel stemning på hotellet. Ekstremt højt serviceniveau og super dejlig mad. Må jeg anbefale en af de gode hytter som ligger i Zauchensee området hvis du har brug for en frokost som ikke er det sædvanlige pomfritter – wienerschnitzel, kan jeg anbefale flammkuchen (meget tynd pizza med creme fraiche, skinke og ost), eller en platte med lokale specialiteter.

 

 

 

Skriv til Majbritt her

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OfferWithNewsletter.cshtml)
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser