Linda
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

 

 

Mød Linda

For mig betyder vinteren; på med skiene, op med liften og fuld fart ned af pisten. Siden jeg som 12 årig for første gang tog på skiferie, har jeg endnu ikke oplevet én eneste vinter uden den fantastiske fornemmelse skiløbet giver mig.

Efter jeg var færdig med skolen, valgte jeg at tage til Østrig for at uddanne mig til skiinstruktør og arbejdede derefter 4 sæsoner som instruktør, med skiglade gæster fra hele Europa. I denne sammenhæng, bosatte jeg mig i Wagrain, da jeg var helt betaget af den fantastiske alpe-stemning i den lille landsby. Under mine i alt 10 år i Østrig, var jeg også med til at starte et helt nyt hotel op fra bunden og i de seneste år har jeg arbejdet som rejserådgiver for et internationalt rejseselskab. Men efter mange år i udlandet, begynder man selvfølgelig også at længes hjem efter familien i Danmark, og derfor tog jeg beslutningen om at vende næsen hjemad.

Både en uge på ski sammen med familien men også med vennerne er noget jeg altid ser frem til og det bliver en stor omvæltning for mig den kommende sæson, ikke at være i Alperne og kunne tage på ski til hver en tid – men jeg glæder mig derimod til at sende en masse skandinaviske skientusiaster afsted på skiferie.

Min bedste skiferie

En af mine allerbedste skiferier tilbragte jeg i Lofer på Hotel Dax sammen med familien – med både forældre, søskende og niecer. Fra ende til anden var det et fantastisk ophold på hotellet og trods det mindre skiområde, var sneen mere end perfekt og skiløbet i top.

Også Saalbach med en masse venner står helt klart på favoritlisten. En helt igennem fantastisk by, skiløb i verdensklasse og masser af mulighed for afterski sammen med vennerne.

Et par af mine bedste oplevelser

Wagrain vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte, eftersom jeg har boet i byen i så mange år og jeg kender skiområdet som min egen bukselomme. Jeg elsker pisten ”Rote 8’er” som ligger lige mellem Wagrain og Flachau, fordi pisten stort set aldrig er overfyldt og man dér har masser af plads til at køre de helt store carvingsving.

 

Skriv til Linda her

Indtast email
Indtast telefonnummer
Skriv din besked her
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser