Johanne
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

 

 

Mød Johanne

Siden jeg for første gang som 10 årige kom på skiferie med min familie til Østrig, har skiferien for mig altid været noget helt specielt og magisk. Jeg elsker at rejse og opleve verden, men skiferien er og bliver noget særligt. Mange år på ski, har givet mig mange fantastiske skioplevelser. Der har været en enkelt afstikker til Frankrig, men må indrømme at den varme, charme og hygge Italien og Østrig eller en hytteferie i Norden tilbyder, er mere mig.

Nu er det så primært sammen med min mand og vores 2 børn på 4 og 12 år. Tit og ofte sammen med flere venner, deres børn eller andre i familien. Med 14 år for Team Benns Ski synes jeg stadig det dejligste ved min hverdag er at kunne videregive de gode skioplevelser til andre.

Sidste vinter stod den for min familie på 14 dages skiløb i Whistler, Canada, men nu glæder jeg mig til igen, at der står de østrigske eller italienske alper på programmet til vinter. For hvem kommer ikke til at savne Gröstl, Flügel samt en toast eller Grillhendl på pisten, varm kakao med flødeskum og ikke mindst Kaiserschmarnn, som også altid er en af børnenes favoritter.

Min bedste skiferie

Der er jo bare så mange, at det er alt for svært at vælge. For mig er det, at vi er sammen om en fed aktivitet noget af det bedste ved netop skiferien. Den lidt til tider stressende hverdag glemmes lynhurtig, fordi man bare hygger og nyder samvær med ens nærmeste familier og venner med det samme man er på vej og fordi der er aktivitet med skiløb på programmet fra første færd.

Også er man aldrig i tvivl om at der på skiferien altid er nogle gode grin.

SKAL jeg vælge, er destinationer som Livigno, Schladming eller Saalbach altid destinationer jeg gerne vil til igen.

Et par af mine bedste oplevelser

Hotel Pinzgauerhof

I vinteren 2016 var vi samlet en hel flok med 8 voksne og 8 børn i alderen 2-16 år i Zell am Zee. Vi boede på Hotel Pinzgauerhof. På hotellet er der bare plads til alle og højt til loftet. Ungerne leger rundt på kryds og tværs i legerummet, gamerhygge i receptionen, der er voksenhygge i både restauranten og hotelbaren. Ikke mindst var vi til frokost på Pinzgauer hytte. Et super frokoststed, hvor man kører ned på ski med en lille bjergvej. Når turen så går tilbage til pisterne er det med 8 mand i en snor efter en snescooter. Det er en helt særlig oplevelse og ikke noget der lige prøves på andre destinationer.

Livigno

Livigno er og bliver en af mine favoritter. Med høj beliggenhed og bjerge helt ned til byen er der noget helt specielt over hvordan rigtig by og skiløb smelter sammen. Børneområderne til de små og fun til de større børn, får man ikke bedre end i Livigno. Fordi Livigno er toldfrit områder er der rigtig mange gode butikker. Der er fantastiske spisesteder og her er Afterski på Hotel Allegra bare super lækkert. Frem med Uno kortene og børnene kan sagtens være med. Også til alle de gode Afterskisange.

 

 

 

 

Skriv til Johanne her

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OfferWithNewsletter.cshtml)
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser