Anders
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

 

 

Mød Anders

Jeg hedder Anders, er 40 år og arbejder som sælger for Vinterly SKirejser. Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 2007 – heraf med skirejser de sidste 4 år. Privat er jeg bosiddende i Holstebro, hvor fritiden bruges med familien, venner og ture i vores sommerhus ved Limfjorden.

Vi elsker også en cykeltur på mountainbiken og en golfrunde bliver det også til i ny og næ. Jeg har stået på ski siden jeg var barn, så det er fantastisk nu at kunne rådgive andre skientusiaster med valget af deres næste skiferie. Jeg er vild med skiløb og elsker stemningen på skiferien og den østrigske ”Gemutlichkeit”.

Min bedste skiferie

I 2016 var vi 3 generationer afsted på skiferie i Canazei – og vi havde en fantastisk ferie. I Canazei er der pister for alle. Tag hovedliften ”Pecol” op fra Canazei by og du finder brede blå boulewarder – og masser af hyggelige restauranter. Et super udgangspunkt hvor ”de gamle” kunne holde pauser, mens vi ”unge” havde de fedeste oplevelser ude i det enorme område. På en skiferie i Canazei er en dagsudflugt rundt om Sella-massivet et must, hvor man bruger hele dagen – og IKKE kører på den samme piste én eneste gang. En tur over til Marmolada gletchen kan virkelig også anbefales. Selve byen i Canazei er super hyggelig med mange gode spisesteder og butikker. Restaurant El Pael centralt i byen er ”over the top” og oplagt til gourmetelskere – men stadig til fornuftige penge.

Et par af mine bedste oplevelser

Hotel Planai, Schladming:
Med årene er livsnyderi, komfort og lidt luksus blevet vigtigere på vores skiferier, og på Hotel Planai i Schladming får man lige præcis dette. Perfekt beliggenhed, gourmet mad og gode faciliteter. Skiløbet i Schladming er varieret og udfordrende og mulighederne for udflugter mellem de 4 bjerge er fantastiske.

Hotel Pinzgauerhof – Zell am See:
Hotel Pinzgauerhof er bare indbegrebet at Østrigsk ”Gemütlichkeit” med masser af rustikke mørke møbler og små hyggelige kroge. Jeg kan klart anbefale deres Wienerschnitzel - MEGA god. Beliggenheden er super – tæt på liften og by – og ikke mindst det berømte afterskisted ”Dorfschenke” – måske bedre kendt som Happy Alm.

 

 

Skriv til Anders her

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OfferWithNewsletter.cshtml)
96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser