Kør selv skiferie

Kør selv skiferie

Der er mange fordele ved at vælge en kør selv-skiferie. Du opnår blandt andet en større grad af frihed og fleksibilitet, eftersom du helt selv kan bestemme tempoet. Der er derfor mange, der foretrækker at køre selv, når de skal på skiferie, da man selv vælger både afrejse- og ankomsttider. Når du har en bil med på skiferie, har du tilmed mulighed for at tage på en mindre dagstur til andre byer i området, hvorfor en kør selv-skiferie er det ideelle valg for dig, der ønsker variation på ferien. 

Du finder her på siden spændende destinationer, du kan tage til med bil. Flere af disse destinationer tilbyder et væld af faciliteter både i og uden for byen. Skal du til at booke din næste skiferie, og vil du gerne opnå fleksibilitet og frihed i bil, har vi den rette ferie for dig. Vi garanterer uforglemmelige oplevelser på pisterne, og du kan her se vores store udvalg af hoteller for dig, der foretrækker en kør selv-skiferie.

Få en fantastisk service under hele opholdet

Vi tilbyder en fantastisk service under hele opholdet, selv når I vælger en kør selv-skiferie. Vi sørger for, at imødekommende og dygtige guider vil stå klar til at tage varmt imod jer, når I ankommer efter den lange tur i bil. Det er desuden vigtigt at nævne, at hvis noget skulle ændre sig undervejs på køreturen, så I ikke følger de normale ankomst- og afrejsetidspunkter, skal rejsekonsulenterne have besked om dette.

Destination KM
Saalbach 1135
St. Johann / Wagrain 1145
Bad Gastein 1170
Zell am See 1030
Schladming 1160
Livigno 1175
Canazei 1238

Få fantastiske naturoplevelser og skiløb i særklasse i Østrig

Det er meget populært blandt danskere at tage på kør selv-skiferie til Østrig, og vi tilbyder skirejser til de bedste rejsemål i Østrig til favorable priser.

Med en skiferie i Østrig er du garanteret fantastiske naturoplevelser og skiløb i særklasse. De østrigske pister er nogle af de bedste, du kan finde i Europa, og derfor er du garanteret en optimal skioplevelse hver gang.

Udfordringer på alle niveauer og høj sol i Italien

Det er tilmed et stensikkert hit at tage på kør selv-skiferie til Italien. Her er du garanteret udfordringer på alle niveauer samt høj sol dagen lang, og vi tilbyder billige skirejser til Italien, hvor du har mulighed for at komme til via bil. Tag for eksempel til verdens største skiområde i Canazei, hvor der altid er masser af sol på pisterne, ligesom du får storslået udsigt til Dolomitternes bjerge.

Norge er indbegrebet af en vaskeægte skiferie

En kør selv-skiferie til Norge er din sikkerhed for en god oplevelse på ski, da Norge for mange er indbegrebet af en vaskeægte skiferie.

Det særlige ved at stå på ski i Norge er, at alle kan være med – voksne såvel som børn. Her findes grønne og sorte pister, ligesom du finder en række af de bedste snowboardparker i Europa samt kilometervise langrends- og turskiløjper.

Få gode muligheder for langrend i Sverige

Endelig tilbyder vi kør selv-skiferier til Sverige, der er den ideelle destination, hvad end du er meget øvet eller nybegynder.

Sverige er et populært sted at tage på skiferie, da du her får enestående natur samt gode muligheder for at stå på langrend. Det er desuden lettilgængeligt at tage til Sverige, da du kan kommunikere med de lokale, og det ligger ikke langt væk i bil. 

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser