Italien

Skiferie Italien - skirejse til "det søde liv"

Høj sol, italiensk charme og skiudfordringer på alle niveauer

Vinterly tilbyder billige skirejser og skiferier til Italien. Vi tilbyder såvel individuel skiferie, kør selv-skiferie samt skiferie for grupper. En skiferie til Italien er ideel for jer, som vil have solskin, store pisteområder og dejlig italiensk mad. 

Skirejser til Italien byder også på muligheder for udflugter til fx storbyen Torino, og man oplever også afsides beliggende skiområder med historisk og toldfri status.

I Italien har de et begreb, der hedder 'la dolce vita' - det søde liv. Alle, der har været på skiferie i Italien, ved, hvad det handler om, for her, på solsiden af Alperne, leves livet fuldt ud og i en hastighed, hvor alle kan følge med. Tag på skiferie i Italien med Vinterly og nyd den afslappede stemning og den gode mad i selskab med et tilbagelænet folkefærd.
 

Vinterly tilbyder skirejser til følgende skisportsområder i Italien:

Canazei Canazei

 • 331 km
 • 737 km
 • 152 km
 • Byens højde: 1460 m
 • Højeste skiløb: 3250 m
 • Længste nedkørsel: 13 km
Verdens største skiområde
Nye pister hver dag!
Italiensk gastronomi af høj klasse!

Når du tager på skiferie i Canazei i Italien med Vinterly, bor du enten i det livlige Canazei eller i Campitello, som ligger 2 km fra Canazei og tæt på Col Rodella-gondolbanen. Området ligger så langt mod syd, at der altid er godt med sol på pisterne. Udsigten til Dolomitternes storslåede bjergmassiv er så smuk, at den tager pusten fra enhver - især ved solnedgang, når solen sænker sig som en fantastisk rosarød ildkugle og får bjergene til at skifte farve.

Livigno Livigno

 • 40 km
 • 55 km
 • 20 km
 • Byens højde: 1816 m
 • Højeste skiløb: 3000 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
Toldfri by
Masser af byliv og butikker
Skiløb i 3000 meters højde

Livigno er i dag et af danskernes foretrukne skirejsemål i Italien - ikke mindst på grund af skiløbet og de toldfrie priser. En skiferie i Livigno byder på alt fra flade pister til nybegyndere og børn til stejle pister til de mere øvede. Man skal heller ikke glemme den hyggelige gågade og de utallige restauranter. Kort sagt har Livigno alt til alle.

Er en skiferie til Italien ikke det rigtige for dig? Vinterly tilbyder også skirejser til:

Derfor skal turen gå til Italien

1. Skidestinationerne i Italien er ofte beboet af en masse lokale – også om sommeren. Det er ikke sådan nogle satellitbyer som i for eksempel Frankrig, hvor der kun er aktivitet om vinteren. Så der er altså et lokalt liv, og I fornemmer den lokale stemning og bliver automatisk en del af kulturen og italienernes hverdag.

2. Italienerne er meget gæstfrie og imødekommende. De er selvfølgelig bevidste om, at de er nødt til at tage godt imod turister, for det er på grund af turisterne, at de kan tjene penge. Derfor ved de, at I kommer tilbage, hvis de giver jer en god oplevelse. På den måde føler I jer altid godt tilpas og bliver modtaget med åbne arme og oprigtig glæde.

 

Børn på skiferie i Italien.
Par nyder udsigten på deres skirejse.

 

3. Indkvarteringer i Italien er ofte familieejet. Det gælder også barer samt som sagt pensioner og hoteller. De er typisk gået i arv i generationer, så familierne kender virkelig deres produkt og brænder oprigtigt for det og for at give deres gæster en god oplevelse.

 

4. Pisterne er fantastiske, og er med til at gøre skiferien til noget unikt. Italienerne er virkelig gode til at præparere pisterne – det skal bare være i orden. Der går rygter om, at når de når hen til slutningen af sæsonen, hvor det måske kan være lidt knapt med sne, så skraber de alt det naturlige sne af pisten. Så laver de en masse kunstsne, og om natten fordeler de kunstsneen og lægger den naturlige sne ovenpå igen. Om det er en røverhistorie vides ikke, men det lyder da skønt. Om det er kunstsne eller naturlig sne, så er de rigtig gode til at holde pisterne. I møder ikke huller i sneen, og så snart lifte og pister lukker, står der et kæmpe hold standby til at gøre pisterne klar til næste dag. Pistemaskinerne kører altså ikke i dagtimerne, som man kan opleve på mange andre skidestinationer.

 

5. I får fantastisk mad langt de fleste steder. Det er mad, der virkelig er gjort noget ud af. Det er ikke bare cafeteriamad, I får langet over disken. Det kan være alt fra en lækker pastaret med tomat eller laks til lækre pizzaer. De laver selvfølgelig også andet, men pasta og pizza er som bekendt italienernes speciale. Pasta med kødsovs er bare mere spændende i Italien end på et cafeteria i Østrig – der er kræset mere for produktet. Også på pisterne får I rigtig god mad til fornuftige priser. 

 

6. Endnu et plus er, at mange italienere taler tysk eller engelsk - I skal altså ikke kunne tale italiensk for at tage på skiferie i Italien. Den ældre del af befolkningen taler tysk. Mange af skistederne i Italien ligger i det gamle Sydtyrol, som engang var tysktalende, så derfor er den ældre del af befolkningen rigtig god til tysk. De yngre italienere er derimod dygtige til engelsk, så I behøver på ingen måde at frygte sprogbarrieren.

 

7. På pisterne er der også familieejede hytter, som er gået i arv fra generation til generation. Mange af familierne bor selv i hytterne. De er der døgnet rundt og kommer ikke nødvendigvis ned fra bjerget hver uge. Her får I altså igen en autentisk oplevelse. I kommer ind i deres liv, og de er der for jer.

 

8. Bjergene er lidt mere storslåede i Italien. Det er ikke sådan nogle spidse alper beklædt med træer, som I ser i for eksempel Østrig eller Frankrig. Det er mere nogle kæmpe kolosser af sten, og så er der mere goldt. Der er ikke så mange træer, så I kan ikke lige køre gennem en skov på samme måde som i Østrig. Naturen er langt mere imponerende og storslået i Italien end i for eksempel Frankrig.

 

9. Skiløbet er for alle. Her er virkelig brede boulevarder. Skulle I komme ud på noget, der er for stejlt, kan I udnytte pistens bredde. Dermed bliver I heller ikke presset af, at I ikke har nok plads til at dreje skiene. Pisterne er heller ikke så stejle som andre steder, og der er skiløb for alle. Specielt i et område som Canazei.

 

10. Italien ligger prismæssigt på niveau med Østrig – det er altså ikke lige så dyrt som at være på skiferie i Frankrig. Priserne i Italien er en del lavere end i Danmark. For eksempel er prisen for et måltid mad ganske rimelig, men det er selvfølgelig muligt at købe måltider i alle prisklasser. Velbekomme.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser