Priser på skiskole
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiskole Idre Fjäll

Idre Fjäll er vores svenske destination, hvor vi tilbyder skiskole til både børn og voksne. Vores erfarne skiinstruktører i skiskolen kan undervise børn helt ned til 3-års-alderen på deres allerførste skidag. Her lærer børnene at klikke skiene på, at finde balancen og at få fornemmelsen af skiene på de små bakker. Vores skiguider kan også instruere børn, unge og voksne i slalom eller snowboard. Undervisningen tager udgangspunkt i det niveau, du er på.

Skiskolen er primært for begyndere, men også for øvede skiløbere, som er gået i stå i gamle vaner og har brug for udvikling. Enkelte timer med en skiguide kan gøre underværker, da man kan få redskaber til at udfordre sig selv på pisterne og et indblik i gode teknikker, som kan være med til at gøre skiferien endnu sjovere.

Skiskole priser i Idre Fjäll

Priser for sæsonen 2019/2020

Alder Grupper Startdag
2 dage 3 dage 4 dage 5 dage
3-4 år Askeklubben/60 min  mandag   434 493 580
Barn/ungdom slalom/90 min  mandag   704 799 945
Voksne slalom/90 min  mandag   704    
Barn/ungdom snowboard/90 min  mandag   580    
             
             
Privatlektion    Antal pr. hold
60 min 120 min    
  Eget hold 1-5 pers. 529 1018   Pris pr. hold
  Eget hold 6-10 pers.   799   Pris pr. person

Vi kan desværre ikke være behjælpelige med skiskole, såfremt du ikke rejser med Vinterly.

Få den bedste start med skiskolen

Du får ingen bedre start på skiferien i Idre Fjäll end på skiskolen, hvor både børn og voksne kan lære de rette skiteknikker, der skal til for at blive både tryg og dygtig på ski. Med de rette teknikker kan du minimere risikoen for skader og samtidig undgå dårlige skivaner, der eventuelt kan føre til langvarige skader.

Hvis du er nybegynder på ski og rejser med andre nybegyndere, er det en god idé at starte på skiskole sammen og booke gruppeundervisning. Pengene er godt givet ud, og I får brugbare teknikker, som ikke kun er vigtige for en god start, men også gavner på de fremadrettede skiudfoldelser.

Skriv til os og hør mere

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/OfferWithNewsletter.cshtml)


  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser