Idre Fjäll
Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700

Skiferie i Idre Fjäll

Se hoteller og priser

Destinationsfakta
Byens højde:
710 m
Højeste skiløb:
892 m
Total pistelængde:
41 km
Langrend:
65 km
Antal lifter:
28
Stolelifte:
4
T-lifter:
24
Pistefakta
16 km
10 km
5 km
10 km
892 m (Top) 710 m (By)

Skiferie i Idre Fjäll - meget mere end bare skiløb

- Snesikkert skiparadis af højeste kvalitet. Idre Fjäll emmer af kvalitet og god stemning. Alt ligger i gåafstand fra hytter og lejligheder, så du kan roligt lade bilen stå og trygt lade børnene færdes på egen hånd. Bemærk, at vores rejser til Sverige er uden guideservice.

Du er sikker på sne og kan fra stort set alle hytter og lejligheder spænde skiene på lige uden for døren. Skiområdet har 37 nedfarter fordelt på pister i alle farver, og det gør området perfekt til nybegyndere såvel som til mere garvede skiløbere. Det er også på Idre Fjäll, du finder Nordens stejleste pist, Chocken, så du er sikker på, at hele familien bliver udfordret her.


Fra elgsafari til klatrevæg
Idre Fjäll er ideel for familier, der ønsker et komplet ferietilbud. Lige ved receptionen ligger stedets hyggelige bar, og området byder også på restaurant, diskotek og indkøbsmuligheder. Du kan også køre på snescooter i området - eller komme på elgsafari.

Du finder også masser af aktiviteter i Idre Fjälls store sportshal. Her er alt fra tennis- og badmintonbaner til bordtennis, legerum, café, bowling, klatrevæg og fitnessrum. I kan også boltre jer i den store svømmehal med børnepool, sauna og boblebad.

 
Idre Fjäll - stressfri zone
Når alt er inden for gåafstand, og biltrafik stort set ikke eksisterer, og når skiløbet foregår lige uden for døren, og børnene selv kan rende rundt i trygge rammer, så er du på Idre Fjäll. Idre er et supermoderne og lækkert vintersportssted, der emmer af stemning og god kvalitet.
 

Skiløbet i Idre Fjäll
37 nedfarter fordelt på pister i alle farver gør området perfekt til nybegyndere såvel som til mere garvede skiløbere. Nordens stejleste piste, Chocken, findes på Idre Fjäll. Her er noget for alle, og en uges skiferie går hurtigt med skiområdets mange muligheder.

Askeland er børnenes helt eget sne-eventyr, og Chocken er det vildeste skiløb lige før frit fald!

Byen Idre Fjäll
Idre by er beliggende 4 km fra selve alpincentret. Byen benyttes dog ikke af mange, da både indkøbsmuligheder, afterski, restauranter, bowlingbaner, svømmehal og et stort aktivitetscenter ligger centralt placeret på Idre Fjäll. Idre Fjäll er ideelt for familier, der også gerne vil være aktive på andre måder end ved at stå på ski.


Idre Fjäll - for børn
Askeland, børnenes eget vinterland, ligger ved Askebyen og vestbakken. Området er afgrænset med specielle børnelifte. Her er kælkebakker og plads til leg og skiundervisning. Der er lette lifter og pister i hele systemet, så alle børn kan hurtigt komme rundt på egen hånd.


Andre aktiviteter i Idre Fjäll

  • Idrætshal
  • Badeland
  • Hundeslædekørsel
  • Isklatring
  • Bowling
  • Golfsimulator
  • Ridning
  • Snescooterkørsel 

Skiferie i Idre Fjäll er et helt oplagt valg for børnefamilier og for dem, der ønsker hygge i Norden kombineret med aktiviteter og godt skiløb. 

Snemeldinger og webcam Idre Fjäll

Når skisæsonen for alvor kommer i gang, og sneen begynder at falde på vores destinationer, kan du holde øje med snesituationen her.

OBS! Ved bestilling af en rejse til norden, skal bestillingen først accepteres af vores samarbejdspartner, før Vinterly kan bekræfte reservationen endeligt!

Læs mereMinimér


  • Filtre:
Få rutevejledning
96 750 700
Vinterly skirejser