Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Herretur

Herretur

Mandehørm for enhver smag – med et minimum af planlægning

Fuld fart og afterski til den lyse morgen

Hold pause fra hverdagen og tag med gutterne til Østrig med Vinterly Skirejser. Vi arrangerer hele jeres tur, lige fra transport, indkvartering, skileje og liftkort til skiskole og forsikringer. Vi sørger for det hele, så kan I fokusere på sneen, skiene og stemningen – og vi gør det til en god pris.

Få det hele med

Hvad enten I drømmer om fuld fart nedad pisten i godt selskab, fadøl og afterski tæt på hotellet eller tid til god mad og kortspil, så kan I skræddersy jeres herretur med Vinterly Skirejser. Den østrigske natur giver god mulighed for at udfolde sig – både for garvede skiløber og nybegyndere, og pisterne byder på mange små snedækkede oaser, hvor I kan mødes og holde pitstop.

BESTIL NU

Nem og fleksibel rejse

Med Vinterly Skirejser kan I både rejse med bus, fly eller køre selv. Hvis I er minimum 13 rejsende med fly, så kan vi også arrangere jeres egen private transfer fra lufthavnen til hotellet. Skulle planerne ændre sig, kan I afbestille ferien helt indtil 1/10, og bliver en af jer blive forhindret, så er det muligt at ændre navn på flybilletten helt op til afrejse – uden gebyr.

BESTIL NU

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser