Firmaskitur

Firmaskitur

Invitér medarbejderne til Alperne – fleksibelt og med et minimum af planlægning

Invitér medarbejderne med til alperne

Flyt arbejdspladsen til alperne, krydr sammenholdet med puddersne og fredagsbaren med afterski.

Inviter medarbejderne på en firmaskitur til Østrig med Vinterly Skirejser, så arrangerer vi hele jeres tur, lige fra bustransport, indkvartering, skileje og liftkort til skiskole og forsikringer. Vi sørger for det hele, så kan I fokusere på sneen, skiene og hyggen – og vi gør det til en god pris.

Medarbejdere nyder firmaskituren i sneen ved ilden.

Skræddersy turen

Med Vinterly Skirejser kan I tilrettelægge hele firmaskituren hjemmefra. Vi hjælper med at planlægge og koordinere aktiviteter særligt for jeres gruppe - lige fra pistevisninger og picnic i sneen til bordbooking til afterski eller særlige arrangementer, som passer til jer.

Ring til os eller kontakt os via formularen, så giver vi et godt tilbud!

FÅ ET TILBUD

Nem og fleksibel rejse

Med Vinterly Skirejser kan I både rejse med bus, kør-selv eller fly. Hvis I er minimum 13 rejsende med fly, så kan vi også arrangere jeres egen private transfer fra lufthavnen til hotellet. Skulle planerne ændre sig, kan I afbestille turen helt indtil 1/10, og bliver en af jer blive forhindret, så er det muligt at ændre navn på flybilletten helt op til afrejse – uden gebyr.

BESTIL NU

Få et personligt tilbud inden 24 timer

Drømmer du også om at skifte hverdagen ud med udsigten til snedækkede piser, lyden af knitrende sne og smagen af afterski? Fortæl os hvad du søger, så finder vi den helt rette skirejse til dig.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser