Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 96 750 700
Skiferie inden jul

Skiferie inden jul

Nyd hele skiområdet for dig selv!

Bo på Hotel Planai, Schladming i perioden 14-21/12 med valgfri ankomstdag. Prisen inkluderer:

Ophold på Hotel Planai ****+

Morgenmad og aftensmad

Liftkort inkl. det antal overnatninger du vælger

Minimum 3 overnatninger

Rabat ved børn og 3 eller flere på værelset

3 dage inkl. liftkort pr. person kr. 3.700,-

Tag på et fredfyldt afbræk fra juleræset herhjemme. Nyd en ganske særlig skiferie i uge 51, som er sidste hele ferieuge inden julen i år. Du bestemmer selv, hvornår på ugen du ønsker at tjekke ind, så længe ferien varer mindst tre dage i uge 51. Mere fleksibelt bliver det ikke …

Vær blandt de første skiløbere på pisterne, som på denne tid af året er perfekt præpareret med nyfalden sne fra oven. Hos Vinterly Skirejser garanterer vi himmelske oplevelser i bjergene. Mange af vores gæster fremhæver den særlige ”før-jul-stemning”, hvor du får tanket fornyet energi og brændt kalorier af med skønne skioplevelser og på denne vis vender afslappet hjem til julen i Danmark.

I uge 51 er der altid god plads på vores rejsemål i alperne. Du kommer ikke til at stå i kø ved skiliften. Du bliver hurtigt betjent i de hyggelige alpehytter, hvor der traditionen tro serveres glühwein og andet godt til ganen. Og naturligvis er vores skiguider altid i julehumør som alle andre servicemedarbejdere på hotellerne og ude på pisterne i alpelandet.

Hos Vinterly Skirejser kan du være sikker på kvalitet fra først til sidst. Vi har sendt tusindvis af danskere til alperne (og til vores nordiske rejsemål) gennem mange år. Vi tilbyder ophold på vores egne hoteller, som har en særlig god beliggenhed tæt ved pisterne, fine faciliteter, guideservice, fantastisk forplejning, direkte transfer til lufthavn mv. Kort og godt: Alt det, der gør en skiferie optimal for hele familien.

Vi har netop fejret 1-års fødselsdag med vores nye navn Vinterly Skirejser. Vi er kommet supergodt fra start og udvider løbende vores program med nye rejsemål, nye hoteller eller nye oplevelser på eksisterende rejsemål. Dette gør, at Vinterly Skirejser hele tiden er på mærkerne og kan tilbyde markedets bedste og bredeste udbud af skirejser med højeste oplevelseskvalitet.

Vi guider dig sikkert frem til skræddersyet skiferie ud fra dine ønsker, krav og forventninger – og som altid sidder vi klar med gode råd og vejledning omkring stort som småt. Glæd dig til en mental pause under åben himmel og vend hjem med masser af overskud til juledagene.

Glædelig før-jul fra alle os hos Vinterly Skirejser

96 750 700
Vinterly skirejser