Nybegynder på ski

Skiferie i Østrig for nybegyndere på ski

Har du endnu ikke mærket suset på pisten, og mangler du stadig at opleve den hyggelige atmosfære på skiferier? 

Så skal du prøve vores Nybegynder på ski uge, for dig der er nybegynder eller måske aldrig har stået på ski før. Vores nye destination, Lofer og Hotel Dax, er helt perfekt til familier og par, der ønsker at opleve i Østrigs unikke atmosfære, succesfølelsen når skiene endelig makker ret på pisten, og følelsen af lykke når hovedet rammer puden om aftenen. 

En skiferie kræver forberedelse og planlægning, og vi ved, at det kan være en stor mundfuld, når det er første gang. Vores skiture for begyndere skal handle om at finde glæden ved skiløbet, og derfor overtager vi planlægning, madlavning og det praktiske. Faktisk har vi sendt endnu flere guider og danske skilærere til Lofer i Østrig i netop denne uge, så vi kan hjælpe dig og familien rigtig godt igang med skiløbets mange glæder. Det hele handler ikke kun om ski. Vi har også lavet et stort aktivitetsprogram til børnene, så der er også voksentid med rødvin og hygge om aftenen.

Bare hold ferie - vi har styr på det! 

Skitur med familiepris

Vi mener det, når vi skriver all inclusive

Familieprisen inkluderer:

  • Ophold på Hotel Dax **** i perioden lørdag d. 13/3 til onsdag d. 17/3
  • All inclusive - dvs. morgenmad, eftermiddagskaffe og kage, aftensmad, øl, vin og vand til aftensmåltidet
  • 3 dages dansk skiskole á 4 timer til alle start søndag
  • 4 dages liftkort
  • 4 dages skileje
  • Alle aktiviteter i aktivitetsprogrammet nævnt her på siden
  • Mulighed for at forlænge turen til lørdag for kr. 3.500,-

Her skal I bo

 

Hotel Dax **** i Østrig med all inclusive

Hjertelig velkommen til Hotel Dax, Østrig, hvor der i høj grad er fokus på familieferie. Det hyggelige hotel er centralt placeret med kort afstand til både pister, lifter og bymidten. Hotel Dax er er et af vores egne Vinterly hoteller og kendt for sin høje servicegrad, gode faciliteter og afslappede atmosfære, hvor der bliver taget hånd om hele familien fra start til slut - med andre ord et oplagt valg til skiferien som nybegynder.

Børn og voksne føler sig hjemme på Hotel Dax. Værelserne er indrettet i forskellige størrelser. Der er tænkt på det hele og eksempelvis indrettet legerum for børn tæt på restauranten, skabt et stort wellnessområde, etableret en hyggelig kælderbar og så tilbyder hotellet også forskellige underholdningsprogrammer for børnefamilier. Der er en dansk animatør på hotellet der laver daglige aktiviteter for børnene. Det kan være ansigtsmaling, spilleaften osv.

God beliggenhed

Hotel Dax ligger godt placeret i det overskuelige og bjergrige landskab. Fra hotellet er der kun få hundrede meter til centrum. Skibussen holder kun 20 meter fra hotellet og den bringer jer dagligt til liften Lofer Alm-banen, hvor I kan slå jer løs som begyndere, og tilbage igen - selvom der ikke er længere end man kan gå. Ved liften er det muligt at få opbevaret ski og støvler, så du kan tage udstyret på, umiddelbart inden du skal ud på pisten.

Værelser til alle

Alle værelser er indrettet med eget bad/toilet, kosmetikspejl, tv, radio, telefon, safetybox, og en stor del af værelserne er med balkon. Hotellets værelser er af høj standard.

Vi råder over hele hotellet - i alt 39 værelser, så vi kan byde velkommen til både store og små familier. 

Dansk skiskole

Vi giver garanti for dansk skiskole til alle begyndere og letøvede på denne skitur. Alle skilærerne er uddannet på den officielle østrigske skilæreruddannelse, og har mange timers undervisning med sig. De er dygtige underviserer uanset om det gælder voksne og børn. En god skilærer er alfa omega for den rigtige introduktion til skiløbet for nybegyndere, og så er det bare nemt for, alle at skilæreren taler samme sprog som dig og dine børn.

Ski og støvler

Det kan være noget uoverskueligt som begynder på sin første skiferie at skulle forholde sig til, hvilke ski man skal have. Derfor har vi gjort det nemt og inkluderet ski, stave og støvler i prisen til alle mand. Vores dygtige guider er med i skiudlejningen sammen med jer, og hjælper sammen med butikkens personale med at vælge de rigtige par ski. Viser dig sig at støvlerne alligevel ikke sidder på godt på foden, kan du altid ombytte til nogle andre der passer bedre. Her står vores guider også til rådighed med hjælp og vejledning, og går gerne med i udlejningen, og hjælper med at finde den rigtige model.

Skitræning

Har du aldrig stået på ski før, så er det en rigtig god idé at træne op til det hjemmefra. Heldigvis er det hverken svært, eller kræver et fitness abonnement. Faktisk kan I lave det sammen som familie hjemme på stuegulvet, og bruge som en fælles aktivitet som forberedelse til den kommende tur. Skiferie er bare meget sjovere på pisten fremfor hjemme på hotellet med ømme ben. ;-)

Se træningsprogrammet her: https://www.vinterly.dk/blog/skitraening

Skitur med familiepris

Program for Nybegynder på Ski

 

  Kl 1500 Check in
  Kl. 1530 Hente ski og støvler - vores guider står klar til at hjælpe
  Kl. 1800 Aftensmad serveres i hotellets restaurant
  Kl. 1930 Tegnekonkurrence med præmier
   
Søndag d. 14/3  
  Kl. 1000 Skiskole starter. Guiderne er til rådighed og hjælper med det praktisk og får startet dagen godt.
 

Kl. 1400 Skiskole slut - herefter fri skitræning eller tage retur til hotellet og få eftermiddagskaffe og kage.  

 

Kl. 1800 Aftensmad serveres i hotellets restaurant

  Kl. 1930 Spilaften for familier
   
Mandag d. 15/3

​Kl. 07:30-09:30 Morgenmad

 

Kl. 1000 Skiskole

 

Kl. 1400 Skiskole slut - herefter fri skitræning eller tage retur til hotellet og få eftermiddagskaffe og kage.  

 

Kl. 1800 Aftensmad serveres i hotellets restaurant

  Kl. 1930 Børne disko
   
Tirsdag d. 16/3

​Kl. 07:30-09:30 Morgenmad

  Kl. 1000 Skiskole - sidste dag
 

Kl. 1800 Aftensmad serveres i hotellets restaurant

 


Kl. 1930 Filmaften med knas

   
Onsdag d. 17/3

​Kl. 07:30-09:30 Morgenmad

 

Kl. 1000 Check ud - der er bagageopbevaring på hotellet og mulighed for bad når I kommer retur efter endt skidag.

 

Kl. 1030 Frit skiløb. Der er mulighed for tilkøb af ekstra skiskole hvis det ønskes.

  Kl. 1630 Ski og støvler afleveres
  Kl. 1700 Mulighed for bad inden afrejse

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

96 750 700
Vinterly skirejser Vinterly skirejser